Renrum i følsomme og teknisk krævende områder

Renrum i følsomme og teknisk krævende områder

Renrum i følsomme og teknisk krævende områder 

Renrum er det mest følsomme og teknisk krævende område, hvor hygiejne og renlighed er kritisk. Renrum er lukkede rum på hospitaler eller laboratorier, hvor luftstrøm, temperatur og luftfugtighed kontrolleres omhyggeligt for at minimere riskoen for spredning af infektion eller forurening af for eksempel labaratorieprøver. Der er blandt andet særlige krav til luftbårne partikler for at garantere et sterilt miljø. 

Eksempler på renrum er operationsstuer og medicinske labaratorieområder, men det kan også være lokaler til fremstilling af avanceret teknisk udstyr. I renrum er det nødvendigt med holdbare gulvoverflader, der tåler tungt udstyr, er lette at vedligeholde og tåler kemikalier og desinfiktionsmidler, og som samtidig kan håndtere statisk elektricitet. 

Tarkett har gulv- og vægløsninger, der opfylder disse strenge krav, og som er testet og godkendt af Fraunhofer Institute. Læs mere om renrum og Tarketts certificerede produkter i vores brochure The Complete Clean Room Solution.

Relaterede artikler

Hospital, gulv, mennesker på en operationsstue
Gulve til hospitaler

Indretning af rummenes udformning og miljøet på et hospital har indflydelse på patienternes mulighed for at komme sig hurtigere, både fysisk og psykisk.

Anbefalede produkter