Vores bæredygtighed

Vores bæredygtighed

Tarkett arbejder løbende med forskning og udvikling for at bevare sin førerposition inden for miljø og bæredygtighed. Vi vil udvikle gulve med gode miljøegenskaber uden at skulle give afkald på gulvenes slidstyrke, lægningsegenskaber eller andre aspekter, som er vigtige for et godt indeklima. Vores udgangspunkt er, at vi skal udvikle produkter, som kan genbruges, og som påvirker miljøet så lidt som muligt i deres levetid. Vi samarbejder med organisationen Cradle to Cradle om bæredygtighed, og vi stræber efter på bedst mulig vis at gøre en indsats for udviklingen af en såkaldt cirkulær økonomi.

Oplev 14 bæredygtigheder
Miljømærkninger og certificeringer
Miljømærkninger og certificeringer

I Danmark og Norden findes en række miljømærkninger og certificeringssystemer, som evaluerer Tarketts produkter og sikrer den gode kvalitet.

Cradle to Cradle®
Cradle to Cradle®

Cradle to Cradle® (The Cradle to Cradle Products Innovation Institute) er en nonprofit-organisation, som arbejder med tredjepartscertificering med det formål at vurdere produkters miljøpåvirkning.

At komme rigtigt fra start
At komme rigtigt fra start

Hos Tarkett opfatter vi ikke bæredygtighed som en begrænsning. Tværtimod er det noget, der inspirerer os til nytænkning i alt, hvad vi foretager os.

Resource Stewardship - at spare på ressourcerne
Resource Stewardship - at spare på ressourcerne

Vores mål er at optimere ressourceudnyttelsen i hvert enkelt trin i fremstillingsprocessen. Vi vil have en så effektiv produktionsproces som muligt.

Good Materials
Good Materials

Good Materials indebærer, at vi vælger gode materialer til vores produkter. Det kan fx være råvarer, som kan genbruges, er fremstillet af genbrugt materiale eller er biologisk nedbrydelige.

Vores miljøvision
Vores miljøvision

Vores vision er at være verdensledende inden for innovatitive gulvløsninger på en måde, der skaber en bæredygtig værdi for vores kunder