Vores bæredygtighed

Vores bæredygtighed

Tarkett arbejder løbende med forskning og udvikling for at bevare sin førerposition inden for miljø og bæredygtighed. Vi vil udvikle gulve med gode miljøegenskaber uden at skulle give afkald på gulvenes slidstyrke, lægningsegenskaber eller andre aspekter, som er vigtige for et godt indeklima. Vores udgangspunkt er, at vi skal udvikle produkter, som kan genbruges, og som påvirker miljøet så lidt som muligt i deres levetid. Vi samarbejder med organisationen Cradle to Cradle om bæredygtighed, og vi stræber efter på bedst mulig vis at gøre en indsats for udviklingen af en såkaldt cirkulær økonomi.

Oplev 16 bæredygtigheder
Tarkett ReStart®
Tarkett ReStart®

Tarketts ReStart-program er cirkulær økonomi i praksis. Vi indsamler installationsspild og gamle gulve i hele landet og transporterer det til vores anlæg, hvor det genanvendes som råvare i nye gulve.

Genanvendelse af gamle vinylgulve
Genanvendelse af gamle vinylgulve

Tarkett har udviklet en ny teknik, som betyder, at gamle vinylgulve kan renses for lim og spartelrester og genanvendes som råvare i fremstillingen af nye gulve.

Design for livet
Design for livet

Vi lever i en urbaniseret verden, hvor flere og flere mennesker flytter til storbyerne, og hvor vi tilbringer stadig mere tid indendørs.

Cirkulært. Et fuldt kredsløb.
Cirkulært. Et fuldt kredsløb.

Vi tror på en cirkulær økonomi, hvor produkterne har en lang levetid, kan repareres og vedligeholdes effektivt. Læs mere her om hvordan vi arbejder mod det.

Samarbejde
Samarbejde

Tarkett ønsker at handle rigtigt og ansvarsfuldt – men vi kan ikke gøre det alene.

Vores bæredygtighedsarbejde –"Doing good. Together."
Vores bæredygtighedsarbejde –"Doing good. Together."

Vi vil gerne gøre tingene godt: Gulve, som opfylder en funktion, som er smukke at se på, og som samtidig er gode for miljøet og for os mennesker.