Gulve til boliger

Gulve til boliger

Boliger

En bolig skal kunne opfylde mange forskellige slags behov, og det stiller bl.a. krav til valget af gulv. I nogle rum er funktionelle krav til slidstyrke og robusthed vigtigst, mens det i andre rum er vigtigere med design, fornemmelse og et personligt udtryk. Gulvets udseende påvirker den måde, som rummet og boligen opfattes på, og gulvets egenskaber påvirker den måde, gulvet føles at gå på.

Slidstærke vinylgulve til hjemmet

Vinylgulv er et praktisk gulv, som fås i mange forskellige designs. Materialet er slidstærkt, let at vedligeholde og behageligt at gå på. Passer især godt i rum, som er udsat for stort slid i hverdagen som f.eks. køkken eller entre.

Vores parketgulve

Oplev skønheden og den store variation i vores kollektioner af parketgulve og trægulve. Kollektionerne er udviklet til at matche aktuelle indretningstrends og stilarter til hjemmet.

Nyt designkoncept for trægulve - sildebensmønster

Med Segno-kollektionen tager vi udviklingen af trægulve til et helt nyt niveau. Segno kombinerer kvalitet i materialer og finish med et nyt designkoncept, som gør det muligt at skabe det perfekte gulv til ethvert miljø.

Anbefalede produkter

Boligvinyl

Hos Tarkett har vi produceret vinylgulve siden 1940'erne, og mange af vores vinylgulve er i dag blevet ikoniske. Derfor har vi relanceret vores tidligere vinylkollektioner med et udvalg af vores mest populære designs og et antal helt nye.

Trægulve

Vi kombinerer håndværk med topmoderne produktion og giver dig smukke, funktionelle og holdbare trægulve, som er tilpasset det nordiske klima. Vælg mellem klassiske træsorter, som eg og ask, og nye spændende designs i forskellige farver, behandlinger og udtryk.

Linoleumsgulve

Et linoleumsgulv er et tidløst gulv, der tager sig flot ud i enhver indretning. Linoleumsgulve er lavet af genanvendelige råmaterialer som linolie, kork- og træmel, harpiks, naturligt farvepigment og jute.