Gulve til boliger

Gulve til boliger

Boliger

En bolig skal kunne opfylde mange forskellige slags behov, og det stiller bl.a. krav til valget af gulv. I nogle rum er funktionelle krav til slidstyrke og robusthed vigtigst, mens det i andre rum er vigtigere med design, fornemmelse og et personligt udtryk. Gulvets udseende påvirker den måde, som rummet og boligen opfattes på, og gulvets egenskaber påvirker den måde, gulvet føles at gå på.

Nye slidstærke vinylgulve til hjemmet

Nu lancerer vi nye vinylgulve til hjemmet. Vi har blandt tilføjet et stort udvalg af naturtro mønstre i vores kollektioner Tarkett Extra, Texstyle, Trend, Basic, Comfort og Traffic, som også har fået et nyt navn. Vi har også tilføjet 10 farver fra iQ Surface og iQ Megalit , som fungerer lige så godt derhjemme som i det offentlige miljø.

Hvad er parketgulve?

Et parketgulv er lavet af træ, afhængigt af tykkelsen, har det forskellige konstruktioner. Det har altid et overfladelag af hårdttræ, såsom eg, ask, løn, bøg, birk eller valnød.

C2C-certificeret linoleumsgulve

Tarketts linoleumgulve bliver produceret i den lille italienske by Narni, efter original opskrift siden 1898. Materialet i opskriften består af naturlige råvarer såsom linolie, korkmel, træmel, harpiks, jutegarn og naturlige farvepigmenter. Vores linoleumsgulve er homogene og fremstillet i ét lag for optimal slid.

Anbefalede produkter

Boligvinyl

Hos Tarkett har vi produceret vinylgulve siden 1940'erne, og mange af vores vinylgulve er i dag blevet ikoniske. Derfor har vi samlet nogle af vores mest populære design.

Trægulve

Tarkett har fremstillet trægulve med ægte håndværksmetoder siden 1886. Vi kombinerer håndværk med topmoderne produktion og giver dig smukke, funktionelle og holdbare trægulve, specialtilpasset til det nordiske klima.

Linoleumsgulve

Et linoleumsgulv er et tidløst gulv, der tager sig flot ud i enhver indretning. Linoleumsgulve er blevet anvendt til bebyggelse i omkring 150 år og bliver stadig fremstillet udelukkende af genanvendelige råmaterialer den dag i dag.