Linoleumsgulve

Linoleumsgulve

Et linoleumsgulv er et tidløst gulv, der tager sig flot ud i enhver indretning. Linoleumsgulve er blevet anvendt til bebyggelse i omkring 150 år og bliver stadig fremstillet udelukkende af genanvendelige råmaterialer den dag i dag. Linoleum er gennem tiden blevet anvendt i alt fra offentlige institutioner til herskabslejligheder og er et klassisk og slidstærkt gulvvalg. Hos Tarkett har vi et stort udvalg af linoleumsgulve i forskellige farver, mønstre og stilarter, så du kan kombinere det klassiske look med inspirerende designmuligheder.


De naturlige materialer, der anvendes i produktionen af linoleum, gør linoleumsgulvet til et sundt og smukt valg i indretningen. Linoleumsgulve er fremstillet af genanvendelige råmaterialer som linolie, kork- og træmel tilsat harpiks, naturligt farvepigment og hessian. Når du vælger linoleumsgulv, passer du på naturen og på dig selv. Tarketts linoleumsgulv er homogent, dvs. at gulvet er fremstillet i ét lag for at give gulvet en optimal slidstyrke. Derudover er alle vores linoleumsgulve miljømærket med Svanemærket og Cradle to Cradle ® Silver- certificeret. Certifikatet betyder, at vores linoleumsgulve er frie for kemikalier, ikke indeholder skadelige stoffer og derfor kan vende tilbage til naturen i et biologisk kredsløb.


Hos Tarkett prioriterer vi holdbarhed, så du får de bedste resultater på lange sigt. Derfor er Tarketts linoleumsgulve overfladebehandlet med xf², som giver en pletafvisende overflade, der er nem at vedligeholde og rengøre. Vores linoleumsgulve behøver ingen installationsbehandling, og gulvet skal ikke vokses eller poleres i lang tid. Du vælger selv farver, mønstrer og akustikegenskaber efter behov.


Gå på opdagelse i vores store udvalg af linoleumsgulve i spændende designs, som både er sunde for dig og for miljøet. Invitéer naturen indenfor og find din miljøvenlige designløsning her.