Bedre indeklima på kontoret

Bedre indeklima på kontoret

Tarkett har i flere årtier været på forkant med udviklingen, når det gælder gulve, der bidrager til et godt indeklima. Indeluften påvirkes af støv, fugt, CO2-udslip, temperatur, ventilation og VOC (flygtige organiske stoffer). 

Man måler materialers indvirkning på luftkvaliteten ved hjælp af de VOC-niveauer, som produktet afgiver, når det bliver anvendt. Alle Tarketts tekstil- og vinylgulve har VOC-niveauer, der er mellem 10 og 100 gange lavere end de strengeste standarder i verden. Det er niveauer, som nogle gange er så lave, at de ikke engang kan måles.

I nogle kollektioner tager vi arbejdet med sikre en god indeluft et skridt videre. DESSO AirMaster er tæppefliser, der er fremstillet af et patenteret garn, som indkapsler støv og partikler endnu mere effektivt end almindelige tekstilgulve. Luftkvaliteten i et rum med DESSO AirMaster er op til fire gange bedre end i et rum med andre tekstilgulve, og derfor er kollektionen blevet populær blandt arkitekter, som vil skabe allergivenlige miljøer. 

Læs mere om bedre indeluft

Godt indeklima
Godt indeklima

Vi ønsker, at vores gulve skal bidrage til et bedre miljø, hvor mennesker bor, arbejder og opholder sig.

Tæppefliser skaber et bedre indeklima
Tæppefliser skaber et bedre indeklima

Tæppefliser af høj kvalitet indkapsler og fastholder støv og partikler, indtil du støvsuger. De skaber både en bedre luftkvalitet og et mere støjsvagt miljø.

Kollektioner for bedre indeluft

Tæppefliser

Tarkett og DESSOs miljøvenlige tæppefliser fås i en lang række forskellige designs. Vælg mellem vores mange innovative mønstre og strukturer eller gå efter dæmpede og harmoniske farver for et minimalistisk look.

Designgulve - LVT

Når det kommer til vores LVT-gulve er designmulighederne næsten ubegrænsede. Gulvene fremstilles i både planke- og fliseformat i en række forskellige farver, mønstre og kvaliteter.

Homogene vinylgulve

På hospitalsgange og i skolekorridorer, hvor mange mennesker og meget udstyr passerer dagligt, udsættes gulvene for hårdt slid. Derfor kræves der et gulv med en lang funktionel og æstetisk holdbarhed

Linoleumsgulve

Et linoleumsgulv er et tidløst gulv, der tager sig flot ud i enhver indretning. Linoleumsgulve er blevet anvendt til bebyggelse i omkring 150 år og bliver stadig fremstillet udelukkende af genanvendelige råmaterialer den dag i dag.

Du kunne også være interesseret i:

Sådan vælger du gulv til kontoret
Sådan vælger du gulv til kontoret

Hvad er forskellen på de forskellige gulvtyper? Hvilken rolle har materialevalg i forhold til funktion?