Nye slidstærke vinylgulve til hjemmet

Nye slidstærke vinylgulve til hjemmet

Nye slidstærke vinylgulve til hjemmet

Nu lancerer vi nye vinylgulve til hjemmet. Vi har blandt tilføjet et stort udvalg af naturtro mønstre i vores kollektioner Tarkett ExtraTexstyleTrendBasicComfort og Traffic, som også har fået et nyt navn. Vi har også tilføjet 10 farver fra iQ Surface og iQ Megalit , som fungerer lige så godt derhjemme som i det offentlige miljø.

Det smarte valg

Vi tilbyder et bredt udvalg af vinylgulve med forskellige designs, lægningsmuligheder og egenskaber, som du kan vælge imellem. Du får et praktisk gulv, der er rart at gå på, let at rengøre, slidstærkt og holdbart – og friheden til at udskifte gulvet, når du ændrer stil og gerne vil forny dit hjem, uden at det koster en formue. Træf det smarte valg med et vinylgulv fra Tarkett.

Populære kollektioner under et nyt navn

Tarkett har fremstillet vinylgulve siden 1940'erne, og mange af vores vinylgulve er blevet ikoniske. Vi har derfor valgt at relancere vores vinylgulve på ruller under navnet Iconik. 

Iconik T-Extra med tidløse, naturtro sten- og træmønstre og skakternet retromønster.

Iconik Texstyle med lyddæmpende tekstil-bagside for ekstra komfort.

Iconik Trend med de sidste nye og lidt mere vovede mønstre.

Iconik Basic med klassiske træ- og flisedesigns til rum med lettere slitage.

Iconik Comfort med natursten- og flisedesigns, som er ekstra behageligt at gå på. 

Iconik Traffic med et flot, nistret udtryk til rum med ekstra stor slitage

Iconik-gulvene er lige så pæne, som de er holdbare, lette at rengøre, behagelige at gå på og gode for indeklimaet. Og med de rette værktøjer kan du nemt lægge dem selv. Gulvene fås i 2, 3 og 4 meters bredde, som skæres i den ønskede længde. . De indeholder naturligvis ingen ftalater og har lave emissionsværdier. 

iQ-gulve til hjemmet

Tarketts iQ er synonymt med vinylgulve af højeste kvalitet og slidstyrke. Det står også for innovativt design, nytænkning og en helt ny indfaldsvinkel til vinyl som materiale. iQ fås i 10 udvalgte farver til dig, der går op i design og værdsætter et praktisk og holdbart gulv.

Takket være gulvets robuste iQ PUR-overflade har det markedets bedste modstandsdygtighed over for mærker og pletter. Det er derfor det perfekte valg til de rum, hvor der er størst slitage, såsom entré og køkken. For at opnå de bedste resultater skal gulvet lægges af en professionel gulvmontør.

iQ-gulvene indgår også i Tarketts vådrums- kollektion og er derfor et godt valg til f.eks. bryggerset. Disse gulve er GVK-godkendte og opfylder branchens krav til vandtæthed. Ved lægning i vådrum bør der altid benyttes en professionel, som er tilsluttet GVK.  

iQ Megalit har et moderne udtryk i en fin farveskala og et meget elegant mønster med store metalliske flager, der er inspireret af naturens mineraler.

iQ Surface-kollektionen, som blev lanceret med stor succes ved Milano Design Week 2019, er resultatet af et kreativt samarbejde med det svenske designbureau Note Design Studio. Det unikke mønster er på én gang kraftfuldt og stemningsfuldt og minder om det mønstrede terrazzo-materiale.

Her finder du alt, hvad du behøver at vide, om vores iQ-gulve