Nu lancerer Tarkett tre nye DESSO AirMaster Gold-kollektioner

Nu lancerer Tarkett tre nye DESSO AirMaster Gold-kollektioner

DESSO AirMaster Gold - genanvendelig og certificeret på guldniveau 

Det er en central del af Tarketts innovationsstrategi og langsigtede arbejde med Cradle to Cradle® at forbedre menneskers sundhed og minimere vores miljøpåvirkning.  

Med den nye DESSO AirMaster Gold-kollektion har vi taget endnu et skridt i den rigtige retning, og tæppefliserne er nu 100 % genanvendelige.  Med Cradle to Cradle Gold-certificering og samme unikke evne til at opfange de mindste støvpartikler, som vores øvrige AirMaster-kollektioner, bidrager kollektionen til en sundere arbejdsplads og baner vejen for en bæredygtig fremtid. 

AirMaster Gold består af tre nye kollektioner, Nazca Gold, Salina Gold og Tierra Gold. Alle tre er designet, så det er muligt at kombinere dem med hinanden og er en udvidelse af den eksisterende AirMaster-kollektion.

Kort om DESSO AirMaster Gold

  • DESSO AirMaster Golds patenterede garn indkapsler støv og partikler endnu mere effektivt end normale tæppeløsninger. Luftkvaliteten i et rum med AirMaster®er derfor op til fire gange bedre end et rum med andre tæppeløsninger og otte gange bedre end med glatte gulvløsninger. 
  • Garnet er  ECONYL® , som er produceret af  genanvendt materiale fra bl.a. gamle fiskenet.
  • EcoBase™-bagsiden er 100 % genanvendelig og genanvendes i vores egen produktion. Den indeholder polyolefin og består af 80 % genanvendt kalk.
  • DESSO AirMaster Gold er certifieret med Cradle to Cradle Gold™ og det højest mulige niveau for materialesundhed, Cradle to Cradle Platinum™.
  • DESSO AirMaster Gold-kollektionen har lave VOC-emissioner, hvilket er i overensstemmelse med kriterierne for Cradle to Cradle®

AirMaster Nazca Gold

DESSO AirMaster Nazca Gold giver et indtryk af at være vævet, diskret men alligevel tydeligt. Designeren har mulighed for at skabe  grafiske mønstre ved at kombinere de forholdsvis neutrale farver i farvepaletten, som består af fire farver. 

Se mere om AirMaster Nazca Gold

 

AirMaster Salina Gold 

DESSO AirMaster Salina Gold fås i fire stilfulde farver. Det tofarvede design er inspireret af naturen og giver et roligt og behageligt udtryk. Dette gør tæppefliserne velegnede til arbejdspladser - store som små. 

Se mere om AirMaster Salina Gold

 

AirMaster Tierra Gold

DESSO AirMaster Tierra Gold fås i otte farver, fra jordfarver til mere varme nuancer. Alle designs har en sort tråd indvævet i mønstret, hvilket giver en flot og dramatisk effekt. Kombiner dem gerne med hinanden.

Se mere om AirMaster Tierra Gold

 

Billedgalleri

Du kunne også være interesseret i:

DESSO Airmaster® – For en bedre luftkvalitet
DESSO Airmaster® – For en bedre luftkvalitet

Hos Tarkett stræber vi efter at bidrage til menneskers sundhed og velvære ved at forbedre luftkvaliteteten indendørs.

DESSO Cradle 2 Cradle
DESSO og Cradle to Cradle®

I dag behøver ingen DESSO-tæpper at ende som affald. Da vi, som den første gulvproducent i verden, blev Cradle to Cradle-certificeret, gennemgik virksomheden enorme ændringer.

Tæppefliser skaber et bedre indeklima
Tæppefliser skaber et bedre indeklima

Tæppefliser af høj kvalitet indkapsler og fastholder støv og partikler, indtil du støvsuger. De skaber både en bedre luftkvalitet og et mere støjsvagt miljø.

Anbefalede kollektioner