Bedre akustik på kontoret

Bedre akustik på kontoret

Med Tarketts kollektioner og ekstra tilvalg kan du finde effektive akustikløsninger til alle kontortyper. 

Den mest lydreducerende gulvtype er tekstilgulve. Et gulv med lang luv giver større lyddæmpning end et gulv med kort luv (som er at foretrække, hvis der er mange møbler, som skal rulles frem og tilbage på gulvet). Derudover kan fleste af vores tæppekollektioner installeres med en akustikbagside for at dæmpe trinlyde yderligere. 

LVT-gulve er også populære på grund af deres akustikegenskaber. Vinyl er støjsvagt at gå på og giver ingen skrabelyde, når møbler bliver flyttet rundt. Kollektionen iD Click Ultimate er udviklet til at optimere akustikken, og de fleste af vores LVT-kollektioner fås med akustikbagside som ekstra tilvalg. 

Mange virksomheder vælger at arbejde med forbedret akustik i zoner som mødelokaler og andre arealer, der er beregnet til samtaler.  

Gulve for bedre akustik

Akustikgulve

Vores gulve med akustiskbagside er en ideel løsning til områder, hvor der stilles særlige krav til akustik og trinlydsdæmpning. Dette gælder for eksempel i offentlige miljøer som skoler, hospitaler og plejehjem. Vores gulvkollektioner med akustiske egenskaber fås i et stort udvalg af formater, farver og mønstre.

Du kunne også være interesseret i:

Sådan vælger du gulv til kontoret
Sådan vælger du gulv til kontoret

Hvad er forskellen på de forskellige gulvtyper? Hvilken rolle har materialevalg i forhold til funktion?