Gulve til kontorer

Gulve til kontorer

Bæredygtige gulve til en sund arbejdsplads

Det er blevet stadigt mere komplekst at designe en arbejdsplads. Situationen rundt omkring i verden stiller nye krav til både kontormiljøet og organisationen. Tarketts gulve og indretningsmaterialer er på forkant med udviklingen af bæredygtige indemiljøer, der fremmer menneskers sundhed. Her finder du idéer og forskning, der inspirerer os, information om Tarketts store udvalg af gulve til kontorer samt et indblik i, hvad der sker med kontordesign lige nu.

Sådan bygger du med fokus på bæredygtighed og sundhed

Bæredygtighed har udviklet sig, så begrebet nu også bør omfatte menneskers sundhed. Her kan du læse mere om sunde kontorer og Tarketts arbejde for en grøn omstilling, der tager hensyn til de store udfordringer med klima og pandemi.

Sådan skaber du et godt arbejdsmiljø

Kontordesign i 2020’erne er en kompleks opgave. Design må kombineres med strategi, hvis arbejdspladsen skal kunne fungere. Her samler vi artikler om kontorets udvikling og fremtid.

Sådan vælger du gulv til kontoret

Hvordan skaber du et sted, hvor mennesker har lyst til at være? Læs mere om, hvordan Tarketts brede udvalg giver mulighed for fleksible kontorer, hvor mennesker kan mødes og trives i et sikkert miljø.

Mere om gulve til kontorer

DESSO Stratos & DESSO Stratos Blocks – nu endnu mere bæredygtige

Vores populære Stratos-kollektion kommer nu i en ny frisk farvepalette og er i tråd med vores strategi om bæredygtighed. DESSO Stratos og DESSO Stratos Blocks leveres nu med Ecobase®-bagside og Econyl®-garn som standard.

iQ Surface i kontorer, butikker og restauranter

iQ Surface er et smukt og holdbart materiale, som passer godt til mange miljøer og rum. Kollektionen er skabt i samarbejde med Note Design Studio og blev lanceret i forbindelse med Milano Design Week 2019.

C2C-certificeret linoleumsgulve

Tarketts linoleumgulve bliver produceret i den lille italienske by Narni, efter original opskrift siden 1898. Materialet i opskriften består af naturlige råvarer såsom linolie, korkmel, træmel, harpiks, jutegarn og naturlige farvepigmenter. Vores linoleumsgulve er homogene og fremstillet i ét lag for optimal slid.

Anbefalede produkter

Tæppefliser

Tarkett og DESSOs miljøvenlige tæppefliser fås i en lang række forskellige designs. Vælg mellem vores mange innovative mønstre og strukturer eller gå efter dæmpede og harmoniske farver for et minimalistisk look.

Designgulve - LVT

Når det kommer til vores LVT-gulve er designmulighederne næsten ubegrænsede. Gulvene fremstilles i både planke- og fliseformat i en række forskellige farver, mønstre og kvaliteter

Linoleumsgulve

Et linoleumsgulv er et tidløst gulv, der tager sig flot ud i enhver indretning. Linoleumsgulve er blevet anvendt til bebyggelse i omkring 150 år og bliver stadig fremstillet udelukkende af genanvendelige råmaterialer den dag i dag.

Referencer - Kontorer

Koolmats showroom i Helsinki
Koolmats showroom i Helsinki

Koolmats showroom ligger i det livlige område Punavuori i Helsinki og var et posthus, inden det blev bygget om til et inspirerende showroom.

Egersund Forum - Reference - Tarkett
Egersund Forum

Egersund Forum er en kontorbygning med moderne, lyse og praktiske kontorlokaler til virksomheder i alle størrelser.

Dalarna Science Park - Reference - Tarkett
Dalarna Science Park

Dalarna Science Park er en organisation, som fremmer innovation og forretningsudvikling i Dalarna ved bl.a. at skabe fysiske mødelokaler og arbejdspladser

Magnifikt ljusinsläpp gör rättvisa till en klassisk rutparkett på Avenyn.
Bokios nye kontor på Avenyn i Göteborg | Sturefors-kvarteret

Kontorbygningen Sturefors er en del af Mid Avenue, ejendomsselskabet Wallenstams store satsning på Göteborgs mest centrale adresse.

Summit House, London | Reference - Tarkett
Summit House

Interiøret var renoveret til ukendelighed og dækket med hvidmalet gips. De fire etager med kontorer lå badet i et koldt og monotont lys.

Dutch Designers At work Arnhem
Dutch Designers At work

For at skabe et bæredygtigt og hyggeligt kontor valgte Dutch Designers At Work en kombination af hårde og bløde gulve.

Dura Vermeer Hengelo, NEDERLANDENE
Dura Vermeer

På opfordring af Dura Vermeer har Boerhof Projectinrichters renoveret kontoret i Hengelo og monteret nye gulve.