Design

Design

Design

Ligesom det er med mode, påvirkes indretning af trends inden for alt fra kunst og arkitektur til teknik og livsstil. Hvert år udarbejder vores dygtige designteam, bestående af 60 medarbejdere i fire europæiske centre, en fælles vision for de farver, mønstre og materialer, der skal indgå i vores produktudbud. Derefter udvælges et antal internationale gulvkollektioner, som tilpasses lokale forhold og præferencer. Udgangspunktet er at skabe et godt design til alle slags rum; et design, som bidrager til øget livskvalitet og et rent og trygt indeklima.

Skræddersyede tekstilgulve

Vores Desso-tekstilgulve fås som både rullevare og i fliser og kan skræddersys ned til mindste detalje. Vores tekstilgulvdesigner hjælper dig med at skabe specifikke farver og dimensioner til et fuldkomment eget, personligt design. Med det webbaserede værktøj ”Create Your Own AirMaster®” kan du teste og skabe farvekombinationer og med det samme se dit design i forskellige forvalgte miljøer. Ved at blande baggrundsfarver og accentfarver i de 16 forskellige kollektioner har du mere end seks millioner kombinationsmuligheder.
Læs mere om Create your own airmaster

 

Floor Is The New Playground

Fantasien og den kreative leg kender ingen grænser med de uendelige muligheder i vores sortiment med vinylfliser og planker fra iD Inspiration. De fås i forskellige størrelser, former og i hundredvis af farver, hvilket gør, at de kan blandes og matches for at opnå et eget designudtryk. Udgangspunktet er, at gulvet er et vigtigt indretningsmateriale, som gør det muligt at skabe stærke, kreative designkoncepter i butiksmiljøer, først og fremmest. Med vores LVT Designkollektioner kender fantasien, den kreative leg og designmulighederne ingen grænser.

For mere inspiration besøg vores website, hvor vi har samlet alle vores LVT-gulve.

 

Nyskabende designsamarbejde på Stockholm Furniture Fair

I 2016 medvirkede Tarkett på Stockholm Furniture Fair for første gang i mange år. Montren "The Barn", som vakte stor opmærksomhed, var en hyldest til svensk trætradition og bestod af en lade, som kun var bygget af vores smukke trægulve.  Hensigten var at vise Tarkett ud fra et nyt perspektiv med betoning på al vores viden om træ. For at forstærke følelsen af håndværk valgte vi at fremstille Tarkett-logoerne af næsten 3.000 stykker 75 mm pyntesøm, som i sig selv dannede smukke kunstværker.
Montren var udformet af Florian Bougault, Creative Director hos Tarkett i Paris, sammen med det svenske marketingteam.

Farve og design påvirker vores velbefindende

Nutidens brede udvalg af gulvdesigns giver mange valgmuligheder, når det gælder farver, strukturer og visuelle effekter. Gulvets æstetiske udformning har en emotionel indvirkning på mennesker. I kombination med eksempelvis lyd og lys hjælper designet med til at skabe stimulering og kreativitet - eller ro og afkobling.

Dette er særlig vigtigt at tænke på i hospitals- og plejemiljøer. Her kan designet bidrage til at skabe en følelse af tryghed og genkendelse, som beroliger patienten og bidrager til helbredelsesprocessen. Det kan også gøre det lettere at orientere sig samt forstærke rummets udseende og funktion.

Vores designere har i samarbejde med specialister og psykologer undersøgt disse påvirkninger i forskellige miljøer for at udvikle optimale mønster- og farvekombinationer. Al denne viden er samlet i forskellige vejledninger, som gør det lettere at vælge den rette løsning for hvert rum, f.eks. hospitaler, plejelokaler til personer med demenssygdomme samt undervisningslokaler til små og store børn.

Hvis du er interesseret i at vide mere om vores farvestudier, så tøv ikke med at kontakte os.

Relaterede artikler
Den Red Dot - prisbelønnede iD Mixonomi kollektion er indbegrebet af Tarketts innovative tilgang til gulvbelægning
Den Red Dot - prisbelønnede iD Mixonomi kollektion er indbegrebet af Tarketts innovative tilgang til gulvbelægning

Tarkett har en innovativ tilgang til samtlige aspekter af gulvbelægning ved blandt andet at tilbyde kunderne nyskabende løsninger, skabe kreative og trendy design.

Design og lysreflektioner
Design og lysreflektioner

En række studier og undersøgelser har påvist, at design og omgivelser påvirker patienternes helbredstilstand. Design stimulerer patienternes sind og kan skabe følelsen af velbehag og trivsel.

Farverigt billede af Tarketts heterogene vinylgulve, kollektionerne Tapiflex- & Acczent Excellence
Nye heterogene vinylgulve på et højt designniveau og med stor ydeevne

Nu lancerer vi de heterogene vinylgulve Excellence, Platinium og Tapiflex Stairs. Kollektionerne er helt fri for ftalater og er designet til at opfylde de hårdeste krav inden for teknologi og sundhed.

Fremtidens innovative gulve
Fremtidens innovative gulve

Vores 180 forsknings- og udviklingseksperter på 24 laboratorier verden over, arbejder hver dag med at udvikle innovative gulvløsninger og som skaber værdi for dem som anvender gulvene.