Efterårets tæppenyheder

Efterårets tæppenyheder

Smukke og bæredygtige tæpper i efterårets kollektioner fra DESSO

Der sker meget inden for tæpper i løbet af efteråret, og vi lancerer og opdaterer ikke mindre end otte kollektioner. Blandt andet Futurity, som vandt en Red Dot-designpris i kategorien ”Innovative produkter” tidligere på året. Fælles for alle DESSO-kollektionerne er vores fokus på bæredygtighed og smukt design. Kollektionerne byder på både neutrale og livlige farver, en moderne fortolkning af Art Deco, trendy geometriske mønstre og farverigt teksturdesign. Og samtidig giver vi dig en masse kombinationsmuligheder.

DESSO Fields i nye farver og kombinationer

DESSO Fields, som er en af vores mest populære tæppekollektioner, er blevet opdateret og består nu af hele 37 farver. Farvepaletten er moderne med en smuk farveskala fra neutrale jordfarver til klare og stærkere nuancer. 

Som noget nyt kan du kombinere Fields med DESSO Linon, hvilke giver dig hele 55 farver og muligheden for at anvende forskellige teksturer til at skabe et moderne og spændende udtryk. Fields effektfulde mønster har vi skabt ved at kombinere det farvede garn med en sort tråd.  Kombinationen af mønstret og den uregelmæssige tekstur leder tankerne hen på håndvævede tæpper.

Genanvendelse tænkt ind i materialerne
Garnet er ECONYL, som er produceret af genanvendt materiale fra bl.a. gamle fiskenet. EcoBase™ -bagsiden er 100 % genanvendelig, og vi genanvender den i vores egen produktion. Den indeholder polyolefin og består af 80 % genanvendt kalk. 

DESSO Fields er certificeret med Cradle to Cradle på sølvniveau.

DESSO Futurity med inspiration fra naturen

DESSO Futurity har en rå og uregelmæssig tekstur, som passer perfekt i miljøer, hvor den kan få lov at fylde. Kollektionen består af fire forskellige farvekombinationer med lys og mørk base, hvor vi har hentet inspirationen fra naturens udforudsigelige karakter. 

Genanvendte tæppefliser får nyt liv
Futurity består af genanvendte tæppefliser og illustrerer vores engagement i bæredygtighed. Kombinationen af farver skal give en oplevelse af genanvendt garn, sådan som det ser ud, når det genanvendes på vores anlæg i Waalwiijk, Holland. 

Den nye kollektion vandt en Red Dot for godt design i den nye kategori ”Innovative produkter” i april 2020. 

Futurity er en tæppeflise, men det er også muligt at få et af vores designs i tilpassede mål. 

• 100 % genanvendelig
• DESSO EcoBase®-bagside som standard
• Certificeret med Cradle to Cradle® på sølvniveau
• Produceret af 100 % ECONYL®-garn
• Tilvalg: SoundMaster (Lite)-akustikbagside

DESSO Marvel for et mere subtilt udtryk

DESSO Marvel er, præcis som Futurity, en kollektion, hvor råmaterialerne taler for sig selv. Designet har en roligere, subtil karakter og giver en oplevelse af, at tæppefliserne er håndlavede. Skyggerne og de forskellige nuancer giver dig mulighed for at skabe et varmt og blødt udtryk.

Kollektionen fås i 13 farver, neutrale toner, som kan kombineres med toner af grøn, blå og terracotta. Ikke to tæppefliser er ens. 

• 100 % genanvendelig
• DESSO EcoBase®-bagside som standard
• Certificeret med Cradle to Cradle® på sølvniveau
• Produceret af 100 % ECONYL®-garn
• Tilvalg: SoundMaster (Lite)-akustikbagside

DESSO Mode – en verden af farver og mønstre

DESSO Mode er en kollektion, hvor designet er i fokus, som giver dig mulighed for at skabe spændende og levende miljøer til både arbejde og afslapning. Alle tæpperne har en tæt og strutureret overflade. 

Avenue, Eclectic, Scenic, Metropol og Vista har alle et unikt udseende, som giver en behagelig og luksuriøs oplevelse. Hvert design fås i 42 forskellige farver og giver dig mulighed for at skabe unikke rum. Nuancerne går fra livlige til mere neutrale toner. Kollektionerne byder på en moderne fortolkning af Art Deco, trendy geometriske mønstre og farverigt teksturdesign.

Behagelig og lydabsorberende
Udover stabiliteten har Mode mange fordele – den er nem at montere og vedligeholde, og du kan udskifte en flise eller flytte en hel sektion, hvis du ønsker det. DESSO Mode fås med akustikbagsiden SoundMaster Lite som standard. Den er behagelig at gå på og god til at absorbere lyd med en trinlydsdæmpning på 35 dB.  

Relaterede artikler:

Tarkett - DESSO SoundMaster akustikbagside til tæppefliser
DESSO SoundMaster® - Akustikbagside

Mere støjsvage miljøer reducerer stress og gør det lettere at koncentrere sig. DESSO SoundMaster er en fleksibel akustikløsning, som skaber et bedre arbejdsmiljø.

DESSO Airmaster® – For en bedre luftkvalitet
DESSO Airmaster® – For en bedre luftkvalitet

Hos Tarkett stræber vi efter at bidrage til menneskers sundhed og velvære ved at forbedre luftkvaliteteten indendørs.

DESSO Cradle 2 Cradle
DESSO og Cradle to Cradle®

I dag behøver ingen DESSO-tæpper at ende som affald. Da vi, som den første gulvproducent i verden, blev Cradle to Cradle-certificeret, gennemgik virksomheden enorme ændringer.