Gulve til kontorer

Gulve til kontorer

Kontorer

Skal dit kontor have følelsen af professionalisme, kreativitet, skal det være praktisk eller serviceindrettet? Valg af kontorindretning sender et budskab til både medarbejdere og kunder. Tarkett har gulvløsninger til hele kontoret – fra reception og mødelokaler til private kontorer og toiletter. God akustik er en meget vigtig egenskab for arbejdsmiljøet i store kontorlandskaber. Lad forskellige materialer, mønstre og farver skabe stemning og opdele områder, og få et både æstetisk tiltalende og ergonomisk gennemtænkt arbejdsmiljø.

DESSO Stratos & DESSO Stratos Blocks – nu endnu mere bæredygtige

Vores populære Stratos-kollektion kommer nu i en ny frisk farvepalette og er i tråd med vores strategi om bæredygtighed. DESSO Stratos og DESSO Stratos Blocks leveres nu med Ecobase®-bagside og Econyl®-garn som standard.

iQ Surface i kontorer, butikker og restauranter

iQ Surface er et smukt og holdbart materiale, som passer godt til mange miljøer og rum. Kollektionen er skabt i samarbejde med Note Design Studio og blev lanceret i forbindelse med Milano Design Week 2019.

C2C-certificeret linoleumsgulve

Tarketts linoleumgulve bliver produceret i den lille italienske by Narni, efter original opskrift siden 1898. Materialet i opskriften består af naturlige råvarer såsom linolie, korkmel, træmel, harpiks, jutegarn og naturlige farvepigmenter. Vores linoleumsgulve er homogene og fremstillet i ét lag for optimal slid.

Anbefalede produkter

Tæppefliser

Tarkett og DESSOs miljøvenlige tæppefliser fås i en lang række forskellige designs. Vælg mellem vores mange innovative mønstre og strukturer eller gå efter dæmpede og harmoniske farver for et minimalistisk look.

Designgulve - LVT

Når det kommer til vores LVT-gulve er designmulighederne næsten ubegrænsede. Gulvene fremstilles i både planke- og fliseformat i en række forskellige farver, mønstre og kvaliteter

Linoleumsgulve

Et linoleumsgulv er et tidløst gulv, der tager sig flot ud i enhver indretning. Linoleumsgulve er blevet anvendt til bebyggelse i omkring 150 år og bliver stadig fremstillet udelukkende af genanvendelige råmaterialer den dag i dag.