Gulve till restauranter & hoteller

Gulve till restauranter & hoteller

Indretning til hospitality-branchen

Hos Tarkett har vi mange dedikerede medarbejdere, som arbejder specifikt med hospitality-segmentet, det vil sige hoteller, restauranter, spaer og andre virksomheder, hvor gæstfrihed er i centrum. Vi kan hjælpe med at designe et specialfremstillet produkt, eller vi kan sammensætte en helhedsløsning med gulve til alle typer rum. Som en del af vores service offentliggør vi nu også en omverdensanalyse af vores branche. Her finder du artikler om, hvordan hotelbranchen kommer sig efter pandemien, baggrunden for kendte begreber som "boutique-hoteller", arkitektur, der fremmer sundhed og velvære, og meget mere.

God læselyst!
 

Trends indenfor hotel og hospitality-branchen

Hospitality – en branche i forandring. Eksperter fra Tarkett giver deres bud på udviklingen indenfor hotelbranchen som lige nu byder på udfordringer, men også på store muligheder.

Om at indrette langsigtet i en trendfølsom branche

Carsten Michaelsen, chef indretningsarkitekt og medstifter af Interiør Grupper, fortæller om materialevalg og boligindretning, der holder over tid.

Designs til sundhed og hygiejne - Alvar Aaltos Paimio Sanatorium

Alvar Aaltos Paimio Sanatorium var banebrydende for sin tid indenfor helsefremmende arkitektur. Nu genåbner anlægget igen for at vise designs, der forbedrer både sundhed og hygiejne.

DESSO Axminster – et vævet luksustæppe i uld

DESSO Axminster - det klassiske gulvtæppe til hoteller. Mere slidstærkt og kompakt end tilsvarende produkter på markedet. Kan specialfremstilles ud fra kundens individuelle mål og ønsker.

Hotelkoncepter – hvorfor godt design er nøglen til succes

Design er en vigtig del af en hotelvirksomheds identitet, uanset om det drejer sig om et boutiquehotel eller en hotelkæde.

Anbefalede produkter

Tæppefliser

Tarkett og DESSOs miljøvenlige tæppefliser fås i en lang række forskellige designs. Vælg mellem vores mange innovative mønstre og strukturer eller gå efter dæmpede og harmoniske farver for et minimalistisk look.

Heterogene vinylgulve

Heterogent vinylgulv er en alsidig løsning til alle typer installationer. Det fås i mange forskellige former og konstruktioner og er lige så velegnet i boligmiljøer som i meget trafikerede områder som skoler og hospitaler.

Designgulve - LVT

Når det kommer til vores LVT-gulve er designmulighederne næsten ubegrænsede. Gulvene fremstilles i både planke- og fliseformat i en række forskellige farver, mønstre og kvaliteter.

Referencer - Restauranter & hoteller

Boutiquehotel STAATS Haarlem
Boutique Hotel Staats

Det Unikke Boutique Hotel Staats valgte at lægge Tarkett DESSO-tæppefliser for at skabe en luksuriøs og hyggelig oplevelse.

Bibliotek iQ Surface
Halden Bibliotek

Et bibliotek med en legende tilgang til brug af materialer og med fokus på komfort og bekvemmelighed.

Gulve til Hotel Mårtenson
Hotel Mårtenson

Et nyrenoveret hotel i Halmstad, hvor 2020-tallet møder 1920-tallet.

Gulve til Paimio Sanatorium
Paimio Sanatorium

En pioner indenfor helsefremmende arkitektur åbner igen.