Gulve till restauranter & hoteller

Gulve till restauranter & hoteller

Hoteller & Restauranter

Moderne gæster og besøgende har alle høje forventninger. Det betyder, at hoteller, restauranter og seværdigheder altid er på jagt efter det der lille ekstra, som får deres tilbud til at skille sig ud fra mængden. Internationale kæder vil typisk gerne have en ensartet stil på alle flader, f.eks. gulve. Boutiquehoteller, mindre kæder, restauranter og barer vælger i stedet originalitet. Tarkett tilbyder mange forskellige gulvløsninger, der tåler hård slitage i sådanne miljøer, og giver samtidig mulighed for at designe unikke lokaler og styrke brandet eller skabe en rolig og harmonisk atmosfære.

Gulv til butik, kontor, restaurant og hotel

Tarketts ftalatfri vinylgulvskollektion, iD Click Ultimate, har gode lyddæmpende egenskaber, er ekstremt slidstærk og giver et flot slutresultat.

Fire måder at forbedre kundeoplevelsen i hotel miljøer

Design af miljøer til hoteller, butikker og restauranter, der giver kunderne en optimal oplevelse, er både en kreativ og en kommerciel udfordring.

iQ Surface i kontorer, butikker og restauranter

iQ Surface er et smukt og holdbart materiale, som passer godt til mange miljøer og rum. Kollektionen er skabt i samarbejde med Note Design Studio og blev lanceret i forbindelse med Milano Design Week 2019.

Anbefalede produkter

Tæppefliser

Tarkett og DESSOs miljøvenlige tæppefliser fås i en lang række forskellige designs. Vælg mellem vores mange innovative mønstre og strukturer eller gå efter dæmpede og harmoniske farver for et minimalistisk look.

Heterogene vinylgulve

Heterogent vinylgulv er en alsidig løsning til alle typer installationer. Det fås i mange forskellige former og konstruktioner og er lige så velegnet i boligmiljøer som i meget trafikerede områder som skoler og hospitaler.

Designgulve - LVT

Når det kommer til vores LVT-gulve er designmulighederne næsten ubegrænsede. Gulvene fremstilles i både planke- og fliseformat i en række forskellige farver, mønstre og kvaliteter.

Referencer - Restauranter & hoteller

Glo Hotel Helsinki
Glo Hotel

Glo Hotel i Helsinki valgte et traditionelt trægulv med innovativt design for et sofistikeret udseende.

First Hotel Plaza Västerås
First Hotel Plaza Västerås

Design og atmosfære til den nye lobby og morgenmadslokalet

Boutiquehotel STAATS Haarlem
Boutique Hotel Staats

Det Unikke Boutique Hotel Staats valgte at lægge Tarkett DESSO-tæppefliser for at skabe en luksuriøs og hyggelig oplevelse.

Grand Hotel Huis ter Duin Noordwijk
Grand Hotel Huis ter Duin

Et helt unikt design takket være vores luksuriøse DESSO Axminster-tæppefliser og fleksibiliteten i vores LVT-gulv iD Inspiration Loose-lay.

DESSO Axminster som banevare
Courtyard by Marriott

DESSO Axminster og iD Inspiration 55 ligger i hotelværelserne på Courtyard by Marriott i Gilching, Tyskland. Disse blev valgt, fordi man ønskede gulve af høj kvalitet, som er lette at holde rene og ve