Specialsportsgulv

Specialsportsgulv

Specialgulv 

Uanset om du leder efter en gymnastiksal i en skole, en sportshal dedikeret til mange sportsgrene eller en hall til atleter på eliteniveau, så findes det i Tarketts store udvalg af sportsgulve. Men vi tilbyder også tilpassede gulvløsninger som en færdigplan til badminton og gulve til midlertidige arrangementer.

Omnisports Bordtennis 

Omnisports med speciel overfladeprægning beregnet til bordtennisspillere, der stiller krav til større friktion. Løslægges oven på eksisterende gulv til midlertidige turneringer.  
Kan også lægges permanent på Lumaflex underkonstruktion og opfylder da kravene iht. EN 14904.

  • Farve: Red
  • Tykkelse: 3,45 mm.
  • Rullemål: 2 x 15,20 m.

Squash

Multiflex underkonstruktion med slidlag af 14 mm trægulv med 2-lock låsesystem. Kan også specialbestilles med  ubehandlet overflade. Opfylder kravene iht. EN 14904, A4.

Touchdown

Touchdown er et beskyttende vinyl gulvbelægning i rulleformat, der hjælper med at konvertere ethvert idrætsanlæg til et midlertidigt sted for udstillinger eller arrangementer.

ProtecTiles+

ProtecTiles + er beskyttende tekstilfliser, der hjælper med at konvertere ethvert idrætsanlæg til et midlertidigt sted for udstillinger eller arrangementer. 

Relaterede artikler

Tarkett sportsgulv, Omnisport Pureplay - sportsudøvende mand på gult gulv
Sportsgulv

Det korrekte sportsgulv nedsætter risikoen for sportsskader. Hos Tarkett hjælper vi dig med at finde den rette løsning til dine behov. Se det store udvalg her.

Tarketts fladeelastiske sportsgulv
Fladeelastiske sportsgulve

Tarkett sortimentet består af både fladeelastiske træ sportsgulve og fladeelastiske sportsgulve kombineret med en linoleum eller vinylmåtte. Læs mere her.

Kombielastiske sportsgulv
Kombielastiske sportsgulv

Kombielastiske sportsgulve er velegnet til sportshaller som anvendes til såvel småbørn som voksne. Læs mere her.

Tarkett Omnisports Punktelastiske sportsgulv Omnisport
Punktelastiske sportsgulve

Punktelastiske sportsgulve er ideelle som idrætsgulv til små børn. Se mere om hvornår du bør vælge et punktelastisk sportsgulv.

Tarkett sportsgulv til bordtennis
Specialsportsgulv

Leder du efter sportsgulv til badminton, bordstennis, squash eller dans? Her kan du se vores special sportsgulvsløsninger.