Svanemærkede trægulve fra Tarkett.

Svanemærkede trægulve - et godt valg for miljøet og dit projekt.

Naturlige og holdbare trægulve.

Træf et langtidsholdbart valg med et Svanemærket trægulv fra Tarkett.

Siden 1886 har Tarkett fremstillet funktionelle og smukke gulve. Vi er dybt engageret i at gøre en indsats for at finde og udvikle nye løsninger, hvor mennesker, miljø og fremtidens byggeri vægtes lige højt.

Hos Tarkett ser vi krav til bæredygtighed, som en inspiration til nytænkning. Vi udvikler ressourcebesparende produkter, som kan genanvendes, og som påvirker miljøet mindst muligt i deres levetid.

Vi er derfor glade for at kunne fortælle, at vi har opdateret vores sortiment af trægulve som er certificerede med det officielle nordiske miljømærke og vores kollektioner Heritage, Prestige og Noble* er nu sammen med nyheden Grace også Svanemærket.

Vores trægulve har opnået certificeringen, fordi de lever op til en hel række, strenge krav, såsom at de har en høj andel af fornybart materiale. Gulvet skal have en høj slidstyke og lang levetid. Vores trægulve opfylder også Svanemærkets strenge krav omkring indhold og brug af miljø- og sundhedsskadelige stoffer. Tarketts fabrikker er er desuden blevet kontrolleret og godkendt, her er et vigtigt paramenter, at produktionen er energieffektiv.

*gælder ikke lakerede gulve i serien.

Det oplagte valg til det cirkulære byggeri.

Svanemærket er et af verdens skrappeste miljøcertificeringer og er samtidig det mest kendte miljømærke i Norden, som gør det enkelt for forbrugere, virksomheder og det offentlige at bidrage til den grønne omstilling. Et Svanemærket gulv er et godt valg for miljø, klima og for dig som arbejder i byggebranchen som projekt-, entreprise- eller byggeleder. Det er samtidig en fremtidsorienteret investering, hvilket derfor gør Svanemærket til et oplagt redskab at arbejde med, hvis I ønsker at opføre mere bæredygtige byggerier.

Er du ligesom Tarkett interesseret i at fremme byggeri, der tager hensyn til miljøet? Så lad dig inspirere nedenfor af vores udvalg af Svanemærkede trægulve, der samtidigt byder på tidløse designs. Der er meget at vælge imellem!

Gulvene er desuden PEFC™-certificeret (PEFC/05-35-125) og Cradle to Cradle Silver certificeret®.

Grace

Grace, Svanemærket ultramat-lakeret egetræsgulv. Her spiller den matte overfladebehandling, den bløde børstning for at fremhæve træets naturlige årringe og karakter og de fine nuancer sammen i et gulv, der forbliver smukt over tid.

Heritage

Heritage er naturens eget rustikke design, når det er bedst. Naturlige detaljer giver gulvet et patineret udtryk.

Prestige

Prestige giver et sofistikeret og naturligt slidt look, som om plankerne har ligget udendørs og er præget af vejr og vind.

Noble

Noble er en moderne og nutidig fortolkning af et klassisk modulært parketgulv.

Vores miljøvision

I år 2050 vil der være 9 milliarder mennesker i verden. Jordens ressourcer er begrænsede, samtidig med at mange mennesker stræber efter en højere livskvalitet. Derfor må vi gøre en indsats for at finde nye, bæredygtige løsninger, hvor mennesker, miljø og økonomisk udvikling vægtes lige højt.

Hos Tarkett ser vi ikke bæredygtighed som en begrænsning. Tværtimod er det noget, som inspirerer os til nytænkning i alt, hvad vi gør. Vi udvikler ressourcebesparende produkter, som kan genanvendes, og som påvirker miljøet mindst muligt i deres levetid. Det handler om at komme rigtigt fra start.

Relaterede artikler

Miljømærkninger og certificeringer
Miljømærkninger og certificeringer

I Danmark og Norden er miljømærker og certificeringer afgørende. Tarkett arbejder konstant for at opfylde de nødvendige kriterier og standarder.

Cradle to Cradle®
Cradle to Cradle®

Cradle to Cradle® (The Cradle to Cradle Products Innovation Institute) er en nonprofit-organisation, som arbejder med tredjepartscertificering med det formål at vurdere produkters miljøpåvirkning.

Indsamling og genanvendelse af installationsspild for resten af Tarkett Norden i Ronneby
Sådan arbejder vi med hensyn til miljøet

Tarkett har klare visioner og mål for sit arbejde med miljøet. Men måske spekulerer du på, hvordan vi hos Tarkett rent praktisk arbejder med cirkulær økonomi i vores dagligdag?

Trægulve og bæredygtighed
Trægulve og bæredygtighed

Oplev Tarketts bæredygtige trægulve! For at gøre vores trægulve så bæredygtige som muligt, bruger vi træråvarer såsom gran og fyr fra svenske og finske skove, samt ædle træsorter som eg, ask og bøg.