C2C-certificerede linoleumsgulve

C2C-certificerede linoleumsgulve

Skabt af naturlige råvarer siden 1898

Tarketts linoleumgulve bliver produceret i den lille italienske by Narni, efter original opskrift siden 1898. Materialet består af naturlige råvarer såsom linolie, korkmel, træmel, harpiks, jutegarn og naturlige farvepigmenter. Vores linoleumsgulve er homogene og fremstillet i ét lag for optimal slidstyrke.

Flot kollektion med mange farver

Vores linoleumdesigns spænder fra klassiske neutrale gråtoner til trendy modefarver. Kollektionen Trentino har et spændende mønster med en sofistikeret 3D-effekt, som let kan kombineres med resten af vores kollektioner. Vores kollektion Originale Essenza byder på spændende designs, som alle er Cradle to Cradle®-certificerede på guldniveau.

Vores linoleumskollektion består af 112 farver og 6 forskellige mønstre med forskellige designudtryk. Fra klassisk marmorerede Veneto, blødt marmorerede Style Emme, retroseje streger i Style Elle, ensfarvede Etrusco i stærke farver til Trentino i klare moderne farver. Alle med en mat overflade og den gode linoleumsfølelse og mulighed for akustikbagside (trinlydsreduktion på 19 dB).

Miljøcertificerede linoleumsgulve

Vores kompakte linoleumsgulve er både Svanemærkede og Cradle to Cradle®-certificerede på sølvniveau eller højere. Vores kollektion Originale Essenza er den første i verden, som er blevet certificeret på guldniveau.

Lang levetid og lave omkostninger til vedligeholdelse

Den matte xf²™-overflade er slidstærk, smuds- og pletafvisende og gør, at vores linoleumsgulve beskyttes og vedligeholdes med enkle rengøringsmetoder uden voks eller polish. Den lave vedligeholdelsesomkostning og den lange levetid giver en meget attraktiv gulvøkonomi.

Relaterede artikler

Miljømærkninger og certificeringer
Miljømærkninger og certificeringer

I Danmark og Norden findes en række miljømærkninger og certificeringssystemer, som evaluerer Tarketts produkter og sikrer den gode kvalitet.

Cradle to Cradle®
Cradle to Cradle®

Cradle to Cradle® (The Cradle to Cradle Products Innovation Institute) er en nonprofit-organisation, som arbejder med tredjepartscertificering med det formål at vurdere produkters miljøpåvirkning.