-
Style Emme Acoustic xf²™ 19 dB
Vælg et design.
Akustikgulve | Linoleumsgulve | Genanvendelige vinyl- og linoleumsgulve | Circular Collection

Style Emme Acoustic xf²™ 19 dB

Style Emme Acoustic er et linoleumsgulv til offentlige miljøer, hvor der stilles høje krav til akustikken. Det er 3,8 mm tykt med en konstruktion i to lag: 2,5 mm linoleum og 1,3 mm PU-skum, hvilket reducerer trinlyden med 19 dB. Den nye, mere matte, Xf²™-overflade, er mere slidstærk og gør gulvet nemmere at rengøre og vedligeholde uden brug af voks og polish.

Trinlydsforbedring i henhold til EN ISO 717/2: 19 dB. Den nye matte overflade xf² er ekstremt slidstærk og gør gulvet meget nemt at rengøre og vedligeholde uden brug af voks eller polish. De leveres i 1,95 m eller 2,0 m bredde - alt efter tilgængelighed. Tjek altid den aktuelle bredde ved bestilling.

Egenskaber
Tekniske specifikationer og miljøspecifikationer
Produkttype: Almindeligt og dekorativt linoleum på skumbagside
Brugsklasse for boligmiljø: 23 Høj
Klassificering - Brugsklasse: 33 Høj
Brugsklasse for industrielt miljø: 41 Moderat
Overfladebehandling: xf²™

Samlet CO2-aftryk (genanvendelse af udtjente produkter)

 2.13 kg CO2/m2

Mit projekt CO2-aftryk
Vælg et design for at bestille en prøve
Se alle Style Emme Acoustic xf²™ 19 dB
Beklager, vi fandt ingen formater
Du kan kontakte kundeservice for yderligere information.
Kontakt kundeservice
Ønsker du at reducere dit projekts CO2-aftryk? Brug vores beregner til at vurdere dit projekts CO2-aftryk og find ud af, hvordan du kan reducere det med genbrug.
Beregn CO2-aftryk
CO2-aftryk beregner - Tarkett gulvløsninger

Gulvene kan genanvendes

Denne kollektion af en del af Circular Collection – Tarketts kollektion af genanvendelige gulve. Circular Collection omfatter alle de produkter, som vi i dag indsamler via vores ReStart-program og genanvender som råvare i vores produktion af nye gulve. Med Circular Collection vil vi inspirere dig til at tage skridtet fra ord til handling, når det gælder cirkulær økonomi.

Tarketts genanvendelse iQ-gulve

Gamle linoleumsgulve bliver til nye råvarer

Ved hjælp af indsamlingssystemet ReStart Linoleum kan vi tage gamle linoleumsgulve retur og anvende dem i produktionen. I dag er vi nået langt. Fra og med sommeren 2021 kan vi indsamle og genanvende ikke bare installationsspild, men også udtjente gamle linoleumsgulve takket være vores genanvendelsesprogram ReStart. Et linoleumsgulv fra Tarkett har en teknisk levetid på 30 år og kan derefter genanvendes 100 % som råvarer til nye produkter.

Gamle linoleumsgulve bliver til nye råvarer
Teknik- og miljøspecifikationer

Indretning med naturmaterialer

Næsten alle råvarer i Tarketts linoleum er naturligt forekommende ressourcer, som er vedvarende, eller som der ikke er mangel på. Det er grunden til, at vores linoleum er et så bæredygtigt materiale med lav klimapåvirkning. Det unikke ved Tarketts linoleum er, at det er homogent, dvs. det består af et lag rent linoleum, som overfladebehandles og monteres på jutevæv.

Indretning med naturmaterialer
Montering af linoleum
Sådan monterer du Tarketts linoleumsgulve med svejsetråd
Se vores video om, hvordan du monterer Tarketts linoleumsgulve i 10 nemme trin. Se hvordan du mærker op, skærer og placerer linoleumsbanerne, så de passer til rummet, og hvordan du limer dem til gulvet. Få også en trin-for-trin-guide til samlinger og fugninger.
Forstå Style Emme Acoustic xf²™ 19 dB