Support & fakta
Plejemiljøer til demenspatienter
Demenssygdomme, fx Alzheimers, prioriteres i stadig højere grad inden for sygeplejen. Mere end 35 mio. mennesker i verden er på én eller anden måde ramt af Alzheimers eller andre demenssygdomme. At udvikle plejemiljøer, hvor godt design forenes med medicinsk behandling, er en stor udfordring.
Bæredygtighed
Vores bæredygtighed
Tarkett arbejder løbende med forskning og udvikling for at bevare sin førerposition inden for miljø og bæredygtighed. Vi vil udvikle gulve med gode miljøegenskaber uden at skulle give afkald på gulvenes slidstyrke, lægningsegenskaber eller andre aspekter, som er vigtige for et godt indeklima.
Om Tarkett
Historie
Tarkett Sommer AG blev grundlagt i slutningen af 1997 ved sammenlægningen af Tarkett AG og Sommer Alliberts gulvdivision. 1. oktober 2003 ændredes navnet til Tarkett AG. Majoritetsejer er Sommer Allibert med ca. 70 %. Koncernen har ca. 9.200 ansatte på verdensplan, og omsætningen steg i 2011 til ca. 2,1 mia. EURO. I Danmark markedsføres og sælges koncernens produkter gennem Tarkett A/S.
-
Trentino xf²™ 2,5 mm
Vælg et design.
Linoleumsgulve | Genanvendelige vinyl- og linoleumsgulve | Circular Collection

Trentino xf²™ 2,5 mm

Trentino er en linoleumskollektion med 10 moderne farver. De nye Mønsterbilleder er bygget op af 3 farver, en marmoreret grundfarve med to kontrastfarver, som giver designet dybde. Trentino har samme gode egenskaber som Tarketts andre linoleumsgulve. Den matte overflade, Xf²™, sikrer et meget slidstærkt gulv, der ikke skal voks- eller polishbehandles. Samtlige farver fås også i en 19 dB akustikudgave som bestillingsvare.

Egenskaber
Tekniske specifikationer og miljøspecifikationer
Produkttype: Almindeligt og dekorativt linoleum
Klassificering for boligmiljø: 23 Høj
Klassificering for kommercielt miljø: 34 Meget høj
Klassificering for industrielt miljø: 43 Høj
Overfladebehandling: Xf²
Vælg et design for at bestille en prøve
Se alle Trentino xf²™ 2,5 mm
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service

Gulvene kan genanvendes

Denne kollektion af en del af Circular Collection – Tarketts kollektion af genanvendelige gulve. Circular Collection omfatter alle de produkter, som vi i dag indsamler via vores ReStart-program og genanvender som råvare i vores produktion af nye gulve. Med Circular Collection vil vi inspirere dig til at tage skridtet fra ord til handling, når det gælder cirkulær økonomi.

Tarketts genanvendelse iQ-gulve
Teknik- og miljøspecifikationer
Montering af linoleum
Sådan monterer du Tarketts linoleumsgulve med svejsetråd
Se vores video om, hvordan du monterer Tarketts linoleumsgulve i 10 nemme trin. Se hvordan du mærker op, skærer og placerer linoleumsbanerne, så de passer til rummet, og hvordan du limer dem til gulvet. Få også en trin-for-trin-guide til samlinger og fugninger.
Forstå Trentino xf²™ 2,5 mm