Support & fakta
Plejemiljøer til demenspatienter
Demenssygdomme, fx Alzheimers, prioriteres i stadig højere grad inden for sygeplejen. Mere end 35 mio. mennesker i verden er på én eller anden måde ramt af Alzheimers eller andre demenssygdomme. At udvikle plejemiljøer, hvor godt design forenes med medicinsk behandling, er en stor udfordring.
Bæredygtighed
Vores bæredygtighed
Tarkett arbejder løbende med forskning og udvikling for at bevare sin førerposition inden for miljø og bæredygtighed. Vi vil udvikle gulve med gode miljøegenskaber uden at skulle give afkald på gulvenes slidstyrke, lægningsegenskaber eller andre aspekter, som er vigtige for et godt indeklima.
Om Tarkett
Historie
Tarkett Sommer AG blev grundlagt i slutningen af 1997 ved sammenlægningen af Tarkett AG og Sommer Alliberts gulvdivision. 1. oktober 2003 ændredes navnet til Tarkett AG. Majoritetsejer er Sommer Allibert med ca. 70 %. Koncernen har ca. 9.200 ansatte på verdensplan, og omsætningen steg i 2011 til ca. 2,1 mia. EURO. I Danmark markedsføres og sælges koncernens produkter gennem Tarkett A/S.
-
Hjemmeside Vægbeklædning LinoWall 2,0 mm
Vælg et design.
Vægbeklædning | Linoleumsgulve

LinoWall 2,0 mm

Vægbeklædning i linoleum godkendt til påføring på væg. Opfylder brandklasse Bs2-d0. LinoWall har et lineært mønsterbillede i 6 neutrale farver og kan matches med vores udvalg af linoleumsgulve. Den matterede overflade, Xf²™, er ekstremt slidstærk og nemt at rengøre og vedligeholde uden brug af voks eller polish.

Egenskaber
Tekniske specifikationer og miljøspecifikationer
Samlet tykkelse: 2 mm
Ydeevnedeklaration nr.: 0200 0045 DoP 2013 07
Allergy UK Seal Of Approval: Approved
Genanvendelse: 100 %
ReStart® Ready: Ja
Vælg et design for at bestille en prøve
Find den LinoWall 2,0 mm der passer bedst til dit behov
0 format
Teknik- og miljøspecifikationer
Montering af linoleum
Sådan monterer du Tarketts linoleumsgulve med svejsetråd
Se vores video om, hvordan du monterer Tarketts linoleumsgulve i 10 nemme trin. Se hvordan du mærker op, skærer og placerer linoleumsbanerne, så de passer til rummet, og hvordan du limer dem til gulvet. Få også en trin-for-trin-guide til samlinger og fugninger.
Forstå LinoWall 2,0 mm