-
LinoWall 2,0 mm
Vælg et design.
Vægbeklædning | Linoleumsgulve

LinoWall 2,0 mm

Vægbeklædning i linoleum godkendt til påføring på væg. Opfylder brandklasse Bs2-d0. Kollektionen fås i 10 farver fra Etrusco xf² for at give et sømløst indtryk i overgangen mellem gulv og væg. LinoWall er en slidstærk vægbeklædning med xf² overflade og giver en dekorativ beskyttelse af vægge i offentlige rum.

Egenskaber
Tekniske specifikationer og miljøspecifikationer
Produkttype: Approved linoleum for walls application
Quality & environment certifications: ISO 14001
Samlet tykkelse: 2 mm
Grundvægt: 2900 g/m²
Overfladebehandling: xf²™
Vælg et design for at bestille en prøve
Se alle LinoWall 2,0 mm
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service

Ny mat overflade og mere farve

Linoleum fremstilles af naturlige råvarer, og dets holdbare egenskaber gør det stadig mere populært som indretningsmateriale. Denne udvikling ønsker vi at fremme hos Tarkett, og derfor relancerer vi nu vores linoleums-kollektioner. Alle kollektionerne har fået en ny mat overfladebehandling, og vi har tilføjet en række nye farver inspireret af naturen og flere varme farver. 

 Ny mat overflade og mere farve
Teknik- og miljøspecifikationer

Indretning med naturmaterialer

Næsten alle råvarer i Tarketts linoleum er naturligt forekommende ressourcer, som er vedvarende, eller som der ikke er mangel på. Det er grunden til, at vores linoleum er et så bæredygtigt materiale med lav klimapåvirkning. Det unikke ved Tarketts linoleum er, at det er homogent, dvs. det består af et lag rent linoleum, som overfladebehandles og monteres på jutevæv.

Indretning med naturmaterialer
Montering af linoleum
Sådan monterer du Tarketts linoleumsgulve med svejsetråd
Se vores video om, hvordan du monterer Tarketts linoleumsgulve i 10 nemme trin. Se hvordan du mærker op, skærer og placerer linoleumsbanerne, så de passer til rummet, og hvordan du limer dem til gulvet. Få også en trin-for-trin-guide til samlinger og fugninger.
Forstå LinoWall 2,0 mm