Support & fakta
Plejemiljøer til demenspatienter
Demenssygdomme, fx Alzheimers, prioriteres i stadig højere grad inden for sygeplejen. Mere end 35 mio. mennesker i verden er på én eller anden måde ramt af Alzheimers eller andre demenssygdomme. At udvikle plejemiljøer, hvor godt design forenes med medicinsk behandling, er en stor udfordring.
Bæredygtighed
Vores bæredygtighed
Tarkett arbejder løbende med forskning og udvikling for at bevare sin førerposition inden for miljø og bæredygtighed. Vi vil udvikle gulve med gode miljøegenskaber uden at skulle give afkald på gulvenes slidstyrke, lægningsegenskaber eller andre aspekter, som er vigtige for et godt indeklima.
Om Tarkett
Historie
Tarkett Sommer AG blev grundlagt i slutningen af 1997 ved sammenlægningen af Tarkett AG og Sommer Alliberts gulvdivision. 1. oktober 2003 ændredes navnet til Tarkett AG. Majoritetsejer er Sommer Allibert med ca. 70 %. Koncernen har ca. 9.200 ansatte på verdensplan, og omsætningen steg i 2011 til ca. 2,1 mia. EURO. I Danmark markedsføres og sælges koncernens produkter gennem Tarkett A/S.
-
Hjemmeside Akustikgulve VENETO ACOUSTIC CORK xf²™ 15 dB
Vælg et design.
Akustikgulve | Linoleumsgulve

VENETO ACOUSTIC CORK xf²™ 15 dB

En af de mest naturlige og bæredygtige gulvløsninger på markedet er Tarketts linoleum som er værdsat for sin skønhed, komfort og holdbarhed i over 150 år. Vores Veneto Acoustic Cork xf² ™ (4,4 mm) kollektion indeholder et specielt 2,0 mm med et naturligt korkunderlag (Elafono) for at forbedre komforten under fødderne, modstå indtryksmærker og reducere lyden med 15 dB. Den behandles med vores unikke xf² ™ overfladebeskyttelse for ekstrem holdbarhed, nem rengøring og omkostningseffektiv vedligeholdelse. Den er tilgængelig på forespørgsel.
Egenskaber
Tekniske specifikationer og miljøspecifikationer
Produkttype: Almindeligt og dekorativt linoleum på korkmentbagside (EN 687)
Klassificering for boligmiljø: 23 Høj
Klassificering for kommercielt miljø: 34 Meget høj
Klassificering for industrielt miljø: 42 Normal
Overfladebehandling: Xf²
Vælg et design for at bestille en prøve
Se alle VENETO ACOUSTIC CORK xf²™ 15 dB
0 format

Gulve og akustik

Vi ønsker ikke at blive forstyrret af lyde fra andre dele af bygningen, hverken derhjemme eller på arbejdspladsen. Den bedste måde at reducere støjniveauet og skabe et behageligt lydmiljø er at vælge det rigtige gulvmateriale fra starten. Her fortæller vi mere om, hvad du bør overveje, når det gælder gulve og akustik. 

Akustikgulv Tarkett Trentino Acoustic Linoleum
Teknik- og miljøspecifikationer
Montering af linoleum
Sådan monterer du Tarketts linoleumsgulve med svejsetråd
Se vores video om, hvordan du monterer Tarketts linoleumsgulve i 10 nemme trin. Se hvordan du mærker op, skærer og placerer linoleumsbanerne, så de passer til rummet, og hvordan du limer dem til gulvet. Få også en trin-for-trin-guide til samlinger og fugninger.
Forstå VENETO ACOUSTIC CORK xf²™ 15 dB