C2C-certificeret linoleumsgulve

C2C-certificeret linoleumsgulve

Design med naturlige råvarer siden 1898

Tarketts linoleumgulve bliver produceret i den lille italienske by Narni, efter original opskrift siden 1898. Materialet i opskriften består af naturlige råvarer såsom linolie, korkmel, træmel, harpiks, jutegarn og naturlige farvepigmenter. Vores linoleumsgulve er homogene og fremstillet i ét lag for optimal slid.

Flot kollektion med mange farver

Vi har opdateret med mange nye trendy farver og klassiske neutrale gråtoner. En af nyhederne er serien Trentino, der har et spændende nyt mønster med en sofistikeret 3D-effekt - et design, der er let at blande og matche med resten af vores kollektion. En anden nyhed er vores serie Originale, hvor alle designs er Cradle to Cradle®-certificeret på guld-niveau.

Design

Vores linoleumskollektion består af 112 farver og 6 forskellige mønstre med forskellige designudtryk, fra klassisk marmorerede Veneto, blødt marmorerede Style Emme, retroseje streger i Style Elle, ensfarvede Etrusco i stærke farver til nye Trentino i klare moderne farver. Alle med en mat overflade og den gode linoleumsfølelse. Alle kan bestilles med akustikbagside (18dB trinlydsreduktion)

Miljøcertificeret

Vores kompakte linoleumsgulv er både Svanemærket og Cradle to Cradle® certificeret på Sølv-niveau eller højere og vores linoleumsgulv med akustisk bagside er certificeret på Bronze niveau. I år lancerer vi en ny linoleumskollektion som er den første i verden til at blive certificeret på Guld-niveau, Originale Essenza (Essenza, er vores produktsortiment uden belægningen xf²).

Nemt og slidstærkt

Den matte overflade med slidstærk, smuds- og pletafvisende overflade xf² ™ gør at vores linoleumsgulv beskyttes og vedligeholdes med enkle og velegnet rengøringsmetoder uden voks eller polish. Den lave vedligeholdelsesomkostning og den lange levetid giver en meget god gulvøkonomi.

Relaterede artikler
Miljømærkninger og certificeringer
Miljømærkninger og certificeringer

I Danmark og Norden findes en række miljømærkninger og certificeringssystemer, som evaluerer Tarketts produkter og sikrer den gode kvalitet.

Cradle to Cradle®
Cradle to Cradle®

Cradle to Cradle® (The Cradle to Cradle Products Innovation Institute) er en nonprofit-organisation, som arbejder med tredjepartscertificering med det formål at vurdere produkters miljøpåvirkning.