Support & fakta
My Tarkett Online - Service 24/7
Med My Tarkett-Online kan du drage fordel af alle vores services samlet ét sted, 24/7 - på mobil, pc eller tablet. Opret eller log ind på din Tarkett-konto nu for at benytte vores alle onlinetjenester.
Få adgang til alle vores services
Opret din My Tarkett Online-konto allerede i dag - og få adgang når som helst, hvor som helt.
Opret konto
Dokumenter
Om Tarkett
Nyhed! Green Building Cards
Certificering af det bæredygtige byggeri? Læs mere om hvordan du kan få certificeret dit byggeri, og hvordan Tarketts gulve kan bidrage i processen.
Carbon Calculator
Brug vores beregner til at vurdere dit projekts klimaaftryk og find ud af, hvordan du kan reducere det med genbrug.
Læs mere
-
Granit PASTEL ORANGE 0457
Homogene vinylgulve | Vådrumsgulve | Genanvendelige vinyl- og linoleumsgulve | Circular Collection

iQ Granit - Granit PASTEL ORANGE 0457

iQ Granit er slidstærkt, fleksibelt og nemt at lægge. Kollektionen er blevet opdateret, så den klassiske palet er blevet lysere og har fået et retningsløst mønster.

Kollektionen indeholder 50 farver - fra nordiske grå og beige nuancer til lyse pastelfarver. Kollektionen er blevet suppleret med mønsterbilledet iQ Granit Sense, som er et harmonisk demenstilpasset design. Hele kollektionens farvepalet er udviklet, så den kan kombineres med iQ Eminent. I iQ Granit-kollektionen findes farvekoordinerede løsninger med lyddæmpende, skridsikre og elektrisk afledende egenskaber.

iQ Granit kan bestilles med bioattribueret vinyl. Det betyder, at den fossile olie erstattes af biobaserede råvarer under produktionen efter princippet om massebalance. 

iQ Granit er ligesom Tarketts andre homogene vinylgulve ftalatfri og har VOC-udledning under målbart niveau, med TVOC på 10 µg/m³ efter 28 dage. Dette kombineret med høj slidstyrke, lang levetid, skånsom og økonomisk vedligeholdelse samt en overflade, der kan tørpoleres til ny tilstand, gør iQ Granit til det perfekte valg til hospitaler og skoler. iQ gulve er i dag også blevet populære som indretningsmateriale i boliger såvel som til miljøer som kontorer og butikker.

Gulvet kan genanvendes og blive til råvarer i nye gulve. Se vores andre genanvendelige gulve, der er inkluderet i vores Circular Collection.

Egenskaber
Tekniske specifikationer og miljøspecifikationer
Produkttype: Homogen polyvinylvchlorid med skumlag
Bindemiddelindhold: Type I
Klassificering - Brugsklasse: 34 Very Heavy
Brugsklasse for industrielt miljø: 43 Høj
Overfladebehandling: Ny iQ PUR
Rulle (1 varenummer)
Flise (1 varenummer)

Samlet CO2-aftryk (genanvendelse af udtjente produkter)

 3.83 kg CO2/m2

Mit projekt CO2-aftryk
Se alle iQ Granit
Beklager, vi fandt ingen formater
Du kan kontakte kundeservice for yderligere information.
Kontakt kundeservice
Ønsker du at reducere dit projekts klimaaftryk? Brug vores beregner til at vurdere dit projekts CO2-aftryk og find ud af, hvordan du kan reducere det med genbrug.
Beregn klimaaftryk
CO2-aftryk beregner - Tarkett gulvløsninger

iQ Granit & iQ Eminent - Klassisk og banebrydende

Yderligere to kollektioner i iQ-kollektionen kan nu bestilles med bioattribueret vinyl.
iQ granit og iQ eminent er to iQ-kollektioner, som Tarkett har fremstillet i Sverige siden 80'erne. iQ gulvet er udviklet til at imødekomme de høje krav til hygiejne og sikkerhed på hospitaler. iQ Granit og iQ Eminent er også udviklet til at imødekomme en vis designbredde – en udvikling, der har gjort, at vi i dag ser iQ-gulve i æstetisk højprofilerede miljøer som kontorer, butikker og boliger.

iQ Granit & iQ Eminent | Klassisk og banebrydende
Teknik- og miljøspecifikationer
Forstå iQ Granit