Support & fakta
Plejemiljøer til demenspatienter
Demenssygdomme, fx Alzheimers, prioriteres i stadig højere grad inden for sygeplejen. Mere end 35 mio. mennesker i verden er på én eller anden måde ramt af Alzheimers eller andre demenssygdomme. At udvikle plejemiljøer, hvor godt design forenes med medicinsk behandling, er en stor udfordring.
Bæredygtighed
Vores bæredygtighed
Tarkett arbejder løbende med forskning og udvikling for at bevare sin førerposition inden for miljø og bæredygtighed. Vi vil udvikle gulve med gode miljøegenskaber uden at skulle give afkald på gulvenes slidstyrke, lægningsegenskaber eller andre aspekter, som er vigtige for et godt indeklima.
Om Tarkett
Historie
Tarkett Sommer AG blev grundlagt i slutningen af 1997 ved sammenlægningen af Tarkett AG og Sommer Alliberts gulvdivision. 1. oktober 2003 ændredes navnet til Tarkett AG. Majoritetsejer er Sommer Allibert med ca. 70 %. Koncernen har ca. 9.200 ansatte på verdensplan, og omsætningen steg i 2011 til ca. 2,1 mia. EURO. I Danmark markedsføres og sælges koncernens produkter gennem Tarkett A/S.
-
iQ Optima Akustik
Vælg et design.
Homogene vinylgulve | Akustikgulve

iQ Optima Akustik

Homogent, ftalatfritt akustikgulv med skumbagside til offentlige miljøer. Slidstyrke i kombination med lang levetid, skånsom vedligeholdelse og med en overflade, der kan tørpoleres til ny tilstand gør gulvet til et meget økonomisk valg. Forbedringsværdien for strukturlyd er ca. 16 dB. Fås i 12 farver. Øvrige farver i iQ Optima 2,0 mm-kollektionen fås som bestillingsvarer og kan leveres med akustikbagside ved minimumordrer på 3.000 m²/farve.

Egenskaber
Tekniske specifikationer og miljøspecifikationer
Produkttype: Homogeneous poly(vinylklorid) gulvbelægning på skum
Brugsklasse for kommercielt miljø: 34 Meget høj
Brugsklasse for industrielt miljø: 42 Normal
Bindemiddelindhold: Type II
Samlet tykkelse: 3,70 MM
Vælg et design for at bestille en prøve
Se alle iQ Optima Akustik
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service

Gulve og akustik

Vi ønsker ikke at blive forstyrret af lyde fra andre dele af bygningen, hverken derhjemme eller på arbejdspladsen. Den bedste måde at reducere støjniveauet og skabe et behageligt lydmiljø er at vælge det rigtige gulvmateriale fra starten. Her fortæller vi mere om, hvad du bør overveje, når det gælder gulve og akustik. 

Akustikgulv Tarkett Trentino Acoustic Linoleum
Teknik- og miljøspecifikationer
Forstå iQ Optima Akustik