Support & fakta
Plejemiljøer til demenspatienter
Demenssygdomme, fx Alzheimers, prioriteres i stadig højere grad inden for sygeplejen. Mere end 35 mio. mennesker i verden er på én eller anden måde ramt af Alzheimers eller andre demenssygdomme. At udvikle plejemiljøer, hvor godt design forenes med medicinsk behandling, er en stor udfordring.
Bæredygtighed
Vores bæredygtighed
Tarkett arbejder løbende med forskning og udvikling for at bevare sin førerposition inden for miljø og bæredygtighed. Vi vil udvikle gulve med gode miljøegenskaber uden at skulle give afkald på gulvenes slidstyrke, lægningsegenskaber eller andre aspekter, som er vigtige for et godt indeklima.
Om Tarkett
Historie
Tarkett Sommer AG blev grundlagt i slutningen af 1997 ved sammenlægningen af Tarkett AG og Sommer Alliberts gulvdivision. 1. oktober 2003 ændredes navnet til Tarkett AG. Majoritetsejer er Sommer Allibert med ca. 70 %. Koncernen har ca. 9.200 ansatte på verdensplan, og omsætningen steg i 2011 til ca. 2,1 mia. EURO. I Danmark markedsføres og sælges koncernens produkter gennem Tarkett A/S.
-
Overgangsprofiler til vådrum
Vælg et design.
Gulvlister | Tilbehør til vådrum

Overgangsprofiler til vådrum

Vores overgangsprofiler til vådrum kan fås i både gummi og PVC. Gummi-udgaven sikrer perfekt vandtæthed på grund af udglatningen af overgangen, når døren lukkes. PVC-udgaven fås i fire farver for bedre at kunne matche gulvbelægningens farver. Gummi-udgaven er lavet med en central luftlomme og skal limes, mens PVC-udgaven skal varmesvejses. Overgangsprofilerne kan anvendes med homogene og heterogene vinyl-banevarer såvel som vådrumsgulve.

Egenskaber
Tekniske specifikationer og miljøspecifikationer
Samlet tykkelse: 4 MM
Længde: 20 M
Se alle Overgangsprofiler til vådrum
Teknik- og miljøspecifikationer
Forstå Overgangsprofiler til vådrum