Support & fakta
Plejemiljøer til demenspatienter
Demenssygdomme, fx Alzheimers, prioriteres i stadig højere grad inden for sygeplejen. Mere end 35 mio. mennesker i verden er på én eller anden måde ramt af Alzheimers eller andre demenssygdomme. At udvikle plejemiljøer, hvor godt design forenes med medicinsk behandling, er en stor udfordring.
Bæredygtighed
Vores bæredygtighed
Tarkett arbejder løbende med forskning og udvikling for at bevare sin førerposition inden for miljø og bæredygtighed. Vi vil udvikle gulve med gode miljøegenskaber uden at skulle give afkald på gulvenes slidstyrke, lægningsegenskaber eller andre aspekter, som er vigtige for et godt indeklima.
Om Tarkett
Historie
Tarkett Sommer AG blev grundlagt i slutningen af 1997 ved sammenlægningen af Tarkett AG og Sommer Alliberts gulvdivision. 1. oktober 2003 ændredes navnet til Tarkett AG. Majoritetsejer er Sommer Allibert med ca. 70 %. Koncernen har ca. 9.200 ansatte på verdensplan, og omsætningen steg i 2011 til ca. 2,1 mia. EURO. I Danmark markedsføres og sælges koncernens produkter gennem Tarkett A/S.
-
DESSO Arable
Vælg et design.
Tæppefliser | Genanvendelige tæppefliser | Circular Collection

DESSO Arable

Vi finder svarene på mange af livets spørgsmål i naturen, og designet på DESSOs Arable-tæppefliser er da også baseret på netop denne gamle visdom. Med inspiration fra flere hundrede år gamle landskabslinjer og solfyldte landbrugslandskaber minder Arable-tæppefliserne os om det punkt, hvor naturlige landskaber møder menneskelig påvirkning – områder, hvor vi har lært af naturen, og hvor enhver lille lund og ethvert fodspor fortæller sin helt egen historie. En farvepalet med ti varme og kolde nuancer afspejler lerfarver samt grå, blå og beige nuancer, som vi kender fra landbruget, dengang og nu. Tæppefliserne i to nuancer giver en følelse af store åbne vidder og afslører en intens tekstur, der giver en illusion af, at du har inviteret de store åbne vidder indenfor.
Egenskaber
Tekniske specifikationer og miljøspecifikationer
Produkttype: Textile floor coverings
Klassificering for kommercielt miljø: 33 Høj
Klassificering for boligmiljø: 23 Høj
Konstruktionsproces: TUFTET
Gauge Rate: 1/10"
Vælg et design for at bestille en prøve
Se alle DESSO Arable
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service

Gulvene kan genanvendes

Denne kollektion af en del af Circular Collection – Tarketts kollektion af genanvendelige gulve. Circular Collection omfatter alle de produkter, som vi i dag indsamler via vores ReStart-program og genanvender som råvare i vores produktion af nye gulve. Med Circular Collection vil vi inspirere dig til at tage skridtet fra ord til handling, når det gælder cirkulær økonomi.

Tarketts genanvendelse iQ-gulve
Teknik- og miljøspecifikationer
Forstå DESSO Arable