Support & fakta
Plejemiljøer til demenspatienter
Demenssygdomme, fx Alzheimers, prioriteres i stadig højere grad inden for sygeplejen. Mere end 35 mio. mennesker i verden er på én eller anden måde ramt af Alzheimers eller andre demenssygdomme. At udvikle plejemiljøer, hvor godt design forenes med medicinsk behandling, er en stor udfordring.
Bæredygtighed
Vores bæredygtighed
Tarkett arbejder løbende med forskning og udvikling for at bevare sin førerposition inden for miljø og bæredygtighed. Vi vil udvikle gulve med gode miljøegenskaber uden at skulle give afkald på gulvenes slidstyrke, lægningsegenskaber eller andre aspekter, som er vigtige for et godt indeklima.
Om Tarkett
Historie
Tarkett Sommer AG blev grundlagt i slutningen af 1997 ved sammenlægningen af Tarkett AG og Sommer Alliberts gulvdivision. 1. oktober 2003 ændredes navnet til Tarkett AG. Majoritetsejer er Sommer Allibert med ca. 70 %. Koncernen har ca. 9.200 ansatte på verdensplan, og omsætningen steg i 2011 til ca. 2,1 mia. EURO. I Danmark markedsføres og sælges koncernens produkter gennem Tarkett A/S.
-
iQ Natural Akustik
Vælg et design.
Homogene vinylgulve | Akustikgulve | Genanvendelige vinyl- og linoleumsgulve | Circular Collection

iQ Natural Akustik

Den nye iQ Natural Akustik er verdens første akustikgulv med bio-attribueret vinyl. Det betyder, at den fossile olie erstattes med biobaserede råvarer under produktionen iht. princippet om massebalance. Udledningen af drivhusgasser er 50 % mindre end ved traditionelle homogene vinylgulve, og hver anvendt kvadratmeter bidrager til omstillingen til et cirkulært fossilfrit samfund. iQ Natural Akustik er slidstærkt og har en lang levetid med en overflade, som kan reetableres med regelmæssig tørpolering. Gulvet reducerer trinlyden med 15 dB og fås i 10 udvalgte farver. 

Egenskaber
Tekniske specifikationer og miljøspecifikationer
Produkttype: Homogeneous poly(vinylklorid) gulvbelægning på skum
Klassificering for kommercielt miljø: 34 Meget høj
Klassificering for industrielt miljø: 42 Normal
Bindemiddelindhold: Type II
Samlet tykkelse: 3,50 MM
Vælg et design for at bestille en prøve
Se alle iQ Natural Akustik
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service

Gulvene kan genanvendes

Denne kollektion af en del af Circular Collection – Tarketts kollektion af genanvendelige gulve. Circular Collection omfatter alle de produkter, som vi i dag indsamler via vores ReStart-program og genanvender som råvare i vores produktion af nye gulve. Med Circular Collection vil vi inspirere dig til at tage skridtet fra ord til handling, når det gælder cirkulær økonomi.

Tarketts genanvendelse iQ-gulve
Teknik- og miljøspecifikationer
Forstå iQ Natural Akustik