Support & fakta
Plejemiljøer til demenspatienter
Demenssygdomme, fx Alzheimers, prioriteres i stadig højere grad inden for sygeplejen. Mere end 35 mio. mennesker i verden er på én eller anden måde ramt af Alzheimers eller andre demenssygdomme. At udvikle plejemiljøer, hvor godt design forenes med medicinsk behandling, er en stor udfordring.
Bæredygtighed
Vores bæredygtighed
Tarkett arbejder løbende med forskning og udvikling for at bevare sin førerposition inden for miljø og bæredygtighed. Vi vil udvikle gulve med gode miljøegenskaber uden at skulle give afkald på gulvenes slidstyrke, lægningsegenskaber eller andre aspekter, som er vigtige for et godt indeklima.
Om Tarkett
Historie
Tarkett Sommer AG blev grundlagt i slutningen af 1997 ved sammenlægningen af Tarkett AG og Sommer Alliberts gulvdivision. 1. oktober 2003 ændredes navnet til Tarkett AG. Majoritetsejer er Sommer Allibert med ca. 70 %. Koncernen har ca. 9.200 ansatte på verdensplan, og omsætningen steg i 2011 til ca. 2,1 mia. EURO. I Danmark markedsføres og sælges koncernens produkter gennem Tarkett A/S.
-
Hjemmeside Homogene vinylgulve iQ Granit Akustik
Vælg et design.
Homogene vinylgulve | Akustikgulve

iQ Granit Akustik

iQ Granit Akustik er et homogent akustikgulv med skumbagside til offentlige miljøer. Her får du et bredt udvalg af farvesammensætninger, som passer til alle former for indretning. Samlet tykkelse er 3,5 mm. Forbedringsværdien for strukturlyd er ca. 15 db i overensstemmelse med ISO 717/2. Overfladeforstærket med iQ PUR. Fås i 20 farver. Øvrige farver i iQ Granit 2,0 mm-kollektionen fås som bestillingsvarer og kan leveres med akustikbagside ved minimumordrer på 3.000 m²/farve.

Egenskaber
Tekniske specifikationer og miljøspecifikationer
Produkttype: Heterogen poly(vinylklorid) gulvbelægning på skum (ISO 11638)
Klassificering for kommercielt miljø: 34 Meget høj
Klassificering for industrielt miljø: 42 Normal
Overfladebehandling: iQ PUR
Samlet tykkelse: 3,50 mm
Vælg et design for at bestille en prøve
Se alle iQ Granit Akustik
0 format

Gulve og akustik

Vi ønsker ikke at blive forstyrret af lyde fra andre dele af bygningen, hverken derhjemme eller på arbejdspladsen. Den bedste måde at reducere støjniveauet og skabe et behageligt lydmiljø er at vælge det rigtige gulvmateriale fra starten. Her fortæller vi mere om, hvad du bør overveje, når det gælder gulve og akustik. 

Akustikgulv Tarkett Trentino Acoustic Linoleum
Teknik- og miljøspecifikationer
Forstå iQ Granit Akustik