Support & fakta
Plejemiljøer til demenspatienter
Demenssygdomme, fx Alzheimers, prioriteres i stadig højere grad inden for sygeplejen. Mere end 35 mio. mennesker i verden er på én eller anden måde ramt af Alzheimers eller andre demenssygdomme. At udvikle plejemiljøer, hvor godt design forenes med medicinsk behandling, er en stor udfordring.
Bæredygtighed
Vores bæredygtighed
Tarkett arbejder løbende med forskning og udvikling for at bevare sin førerposition inden for miljø og bæredygtighed. Vi vil udvikle gulve med gode miljøegenskaber uden at skulle give afkald på gulvenes slidstyrke, lægningsegenskaber eller andre aspekter, som er vigtige for et godt indeklima.
Om Tarkett
Historie
Tarkett Sommer AG blev grundlagt i slutningen af 1997 ved sammenlægningen af Tarkett AG og Sommer Alliberts gulvdivision. 1. oktober 2003 ændredes navnet til Tarkett AG. Majoritetsejer er Sommer Allibert med ca. 70 %. Koncernen har ca. 9.200 ansatte på verdensplan, og omsætningen steg i 2011 til ca. 2,1 mia. EURO. I Danmark markedsføres og sælges koncernens produkter gennem Tarkett A/S.
-
iD Inspiration High Traffic 70
Vælg et design.
LVT-vinylgulve

iD Inspiration High Traffic 70

LVT-vinylgulvet iD Inspiration har fået en forbedret modularitet, som gør det nemt at ændre et rum – uden at gå på kompromis med sundhed eller miljø. De naturinspirerede farver og temaer forstærkes af digitalprintet i høj opløsning og giver dig et ekstremt slidstærke og naturtro gulve. iD Inspiration HT 70 er egnet til de mest trafikerede miljøer og tåler både statiske og rullende, store belastninger på op til 800 kg.

Egenskaber
Tekniske specifikationer og miljøspecifikationer
Produkttype: Heterogen poly(vinylklorid) gulvbelægning
Brugsklasse for boligmiljø: 23 Høj
Brugsklasse for kommercielt miljø: 34 Meget høj
Brugsklasse for industrielt miljø: 43 Høj
Samlet tykkelse: 2,50 MM
Vælg et design for at bestille en prøve
Se alle iD Inspiration High Traffic 70
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service

Slip kreativiteten løs!

iD Inspiration er en ny generation af ekstremt naturtro LVT-vinylgulve. Detaljerne i sten og træ gengives på en helt unik måde pga. vores ultramatte TEKTANIUM™-overfladebehandling og avancerede printteknologi. Du har også mulighed for at få specialtilpasset designet med hjælp fra vores designteam.

iD Inspiration, skræddersyede modulære vinylgulve
Teknik- og miljøspecifikationer
Forstå iD Inspiration High Traffic 70