Support & fakta
Plejemiljøer til demenspatienter
Demenssygdomme, fx Alzheimers, prioriteres i stadig højere grad inden for sygeplejen. Mere end 35 mio. mennesker i verden er på én eller anden måde ramt af Alzheimers eller andre demenssygdomme. At udvikle plejemiljøer, hvor godt design forenes med medicinsk behandling, er en stor udfordring.
Bæredygtighed
Vores bæredygtighed
Tarkett arbejder løbende med forskning og udvikling for at bevare sin førerposition inden for miljø og bæredygtighed. Vi vil udvikle gulve med gode miljøegenskaber uden at skulle give afkald på gulvenes slidstyrke, lægningsegenskaber eller andre aspekter, som er vigtige for et godt indeklima.
Om Tarkett
Historie
Tarkett Sommer AG blev grundlagt i slutningen af 1997 ved sammenlægningen af Tarkett AG og Sommer Alliberts gulvdivision. 1. oktober 2003 ændredes navnet til Tarkett AG. Majoritetsejer er Sommer Allibert med ca. 70 %. Koncernen har ca. 9.200 ansatte på verdensplan, og omsætningen steg i 2011 til ca. 2,1 mia. EURO. I Danmark markedsføres og sælges koncernens produkter gennem Tarkett A/S.
-
Etrusco ELEPHANT 005
Linoleumsgulve | Genanvendelige vinyl- og linoleumsgulve | Circular Collection

Etrusco xf²™ 2,5 mm - Etrusco ELEPHANT 005

Roligt, ensfarvet mønster i 16 stærke og klare farver. Etrusco er let at kombinere med Tarketts andre linoleumsmønstre, som f.eks. Veneto og Style. Den matte overflade, Xf²™,  er ekstremt slidstærk og gør gulvet meget nemmere at rengøre og vedligeholde uden brug af voks eller polish. Samtlige farver fås også i en 19 dB akustikudgave som bestillingsvare.

Egenskaber
Tekniske specifikationer og miljøspecifikationer
Produkttype: Almindeligt og dekorativt linoleum (ISO 24011)
Klassificering for boligmiljø: 23 Høj
Klassificering for kommercielt miljø: 34 Meget høj
Klassificering for industrielt miljø: 43 Høj
Overfladebehandling: Xf²
Rulle (1 varenummer)
Se alle Etrusco xf²™ 2,5 mm

Gulvene kan genanvendes

Denne kollektion af en del af Circular Collection – Tarketts kollektion af genanvendelige gulve. Circular Collection omfatter alle de produkter, som vi i dag indsamler via vores ReStart-program og genanvender som råvare i vores produktion af nye gulve. Med Circular Collection vil vi inspirere dig til at tage skridtet fra ord til handling, når det gælder cirkulær økonomi.

Tarketts genanvendelse iQ-gulve
Teknik- og miljøspecifikationer
Forstå Etrusco xf²™ 2,5 mm