-
Veneto IVORY 601
Akustikgulve | Linoleumsgulve | Genanvendelige vinyl- og linoleumsgulve | Circular Collection

VENETO ACOUSTIC CORK xf²™ 15 dB - Veneto IVORY 601

En af de mest naturlige og bæredygtige gulvløsninger på markedet er Tarketts linoleum som er værdsat for sin skønhed, komfort og holdbarhed i over 150 år. Vores Veneto Acoustic Cork xf² ™ (4,4 mm) kollektion indeholder et specielt 2,0 mm med et naturligt korkunderlag (Elafono) for at forbedre komforten under fødderne, modstå indtryksmærker og reducere lyden med 15 dB. Den behandles med vores unikke xf² ™ overfladebeskyttelse for ekstrem holdbarhed, nem rengøring og omkostningseffektiv vedligeholdelse. Den er tilgængelig på forespørgsel.
Egenskaber
Tekniske specifikationer og miljøspecifikationer
Produkttype: Almindeligt og dekorativt linoleum på korkmentbagside (EN 687)
Brugsklasse for boligmiljø: 23 Høj
Klassificering - Brugsklasse: 34 Meget høj
Brugsklasse for industrielt miljø: 42 Normal
Quality & environment certifications: ISO 14001
Rulle (1 varenummer)

Samlet CO2-aftryk (genanvendelse af udtjente produkter)

 1.38 kg CO2/m2/år

Mit projekt CO2-aftryk
Se alle VENETO ACOUSTIC CORK xf²™ 15 dB
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Ønsker du at reducere dit projekts CO2-aftryk? Brug vores beregner til at vurdere dit projekts CO2-aftryk og find ud af, hvordan du kan reducere det med genbrug.
Beregn CO2-aftryk
CO2-aftryk beregner - Tarkett gulvløsninger

Ny mat overflade og mere farve

Linoleum fremstilles af naturlige råvarer, og dets holdbare egenskaber gør det stadig mere populært som indretningsmateriale. Denne udvikling ønsker vi at fremme hos Tarkett, og derfor relancerer vi nu vores linoleums-kollektioner. Alle kollektionerne har fået en ny mat overfladebehandling, og vi har tilføjet en række nye farver inspireret af naturen og flere varme farver. 

 Ny mat overflade og mere farve

Gamle linoleumsgulve bliver til nye råvarer

Ved hjælp af indsamlingssystemet ReStart Linoleum kan vi tage gamle linoleumsgulve retur og anvende dem i produktionen. I dag er vi nået langt. Fra og med sommeren 2021 kan vi indsamle og genanvende ikke bare installationsspild, men også udtjente gamle linoleumsgulve takket være vores genanvendelsesprogram ReStart. Et linoleumsgulv fra Tarkett har en teknisk levetid på 30 år og kan derefter genanvendes 100 % som råvarer til nye produkter.

Gamle linoleumsgulve bliver til nye råvarer
Teknik- og miljøspecifikationer

Indretning med naturmaterialer

Næsten alle råvarer i Tarketts linoleum er naturligt forekommende ressourcer, som er vedvarende, eller som der ikke er mangel på. Det er grunden til, at vores linoleum er et så bæredygtigt materiale med lav klimapåvirkning. Det unikke ved Tarketts linoleum er, at det er homogent, dvs. det består af et lag rent linoleum, som overfladebehandles og monteres på jutevæv.

Indretning med naturmaterialer
Forstå VENETO ACOUSTIC CORK xf²™ 15 dB